Меню за Нова Година

10... 9... 8... Заря, подаръци, шампанско - всички изпращаме изминалата година и посрещаме новата с пожелания да бъде по-добра и успешна за нас и всичките ни любими хора.

Коледа

С менюто за Нова година може да развихрите въображението си - традиции тук няма, важното е да е вкусно и интересно. Трапезата обикновено е отрупана с разнообразни вкусотии за почнем новата година, така като искаме да продължи. При поднасянето на предястията и салатите красивото оформление е от значение - дори обикновената руска салата може да стане център на вниманието с горяща свещ от зеленчуци на нея. Питите не са така задължителни както за Коледа и Бъдни вечер, но купеният хляб не може да замени топлата домашна погача, особено ако е декорирана подобаващо. На масата не липсват традиционни български ястия, като капама, пържоли със зеле, наред със специалитети от цял свят, ключовата дума за деня е "много".

Тук сме събрали рецепти, разделени в менюта, подходящи за този зимен празник. Традиционните менюта включват основно български рецепти, в менютата за гости сме наблегнали на удобни хапки, впечатляващо оформление и разнообразие, бързото меню ще помогне на най-заетите от вас.


Традиционно меню - 1
Традиционно меню - 2
Традиционно меню - 3

Меню за парти - 1
Меню за парти - 2
Икономично меню
Всички рецепти за Нова Година на едно място


Автор:
Етикети:

Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 2
Meri_Popins
магьосник в кухнята
Само със зарята не съм съгласна. Много животни са изплашени до смърт и бягат и се губят. Едва ли някога ще се научим;) хубави рецепти.10 Дек 2019
# 1
gigi
магьосник в кухнята
Много интересни идеи има в менютата. ☺7 Ное 2016
Подобни статии:
Сподели статията
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.