di_jarпол: женаизпрати лично съобщение

Име:Дида Веселинова
Възраст:49 години
От:Пловдив, България
В сайта от:Декември 2009
За мен:di_jar не споделя нищо за себе си
ранг: виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Спечелени трофеи
публикувана рецепта
Весел Готвач
ниво 1
30 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 2
спечелен конкурс
Златен Медалист
ниво 1
20 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 3
написани 100 коментара
Коментатор
ниво 3
рецепти, добавени от потребителя, са записани 1000 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 4

рецепти добавени от потребителя са изпробвани 100 пъти
Популярен Автор
ниво 4
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от di_jar

Последни коментари от di_jar
Благодаря на всички ви за доверието :) Радвам се много, че баничката ви допада :)15 Яну 2020
Meri_Popins дано не съм закъсняла с отговора - да, тавата в която аз я правя е с около 30-31 см дъно, голяма е. Самата баница доста се надува и затова е добре тавата да е и дълбока. Надявам се да ви хареса :)23 Юли 2019
Честно казано не съм пробвала, но не виждам причина да не се получи, може би ще стане по-добро даже. Бих се радвала да споделите ако го изпробвате.26 Авг 2017
Много благодаря за пояснението! :)19 Фев 2017
Отдавна търся рецептата за тази вкусотия. В няколко заведения съм я опитвала, но едно държи първото място - там я поднасят поръсена с пудра захар, стафиди, карамелов топинг и няколко топки сладолед (имам снимка как изглежда, мога да я покажа). Ще се опитам да приготвя тази императорска палачинка, само искам да попитам дозата за 4 палачинки ли е? (пише, че се налива 1/4 от тестото, т. е. правят се 4 отделни палачинки)19 Фев 2017
Последно изпробвани рецепти от di_jar

Спечелени конкурси

Статистика

4
42
133
написани коментара

24
изпробвани рецепти (не лични)

2
спечелени конкурса

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.