| |||||||||||
аматьор с виличка |
Спечелени трофеи
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от airita
Милена, опитай патладжаните да ги бланшираш във вряща подсолена вода за 2-3 минути и след като се изцедят добре в гевгир продължи по традиционния начин приготвянето на мусаката. | 7 Мар 2011 |
Доматеното пюре да се разбира като доматен сок, защото 500 гр от гъстото пюре ми се вижда много... За 1 кг кайма 3 суп. лъжици пюре са напълно достатъчни. Въпрос на вкус все пак... | 20 Апр 2010 |
Статистика
0добавени рецепти
0
добавени снимки
2
написани коментара
0
изпробвани рецепти (не лични)
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.