| |||||||||||
готвач с точилка |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от papivasi
Последни коментари от papivasi
125 г масло. Захарта не може съвсем да се стопи при разбъркването с белтъците. Брашното е съвсем малко и няма проблем да бъде поето. Като се прибавят кокосовите стърготини се получава една много ефирна бяла смес, подобна на крем. Аз използвам тавичка с форма на сърце ( около 25 см диаметър) като само я намазвам с масло. Много лек сладкиш се получава. | 7 Фев 2012 |
Желатинът е 1 пакетче. Тавата е около 25см. Млякото не се пресича, само поема от аромата на лимона. Тортата става много ароматна и хрупкава. Точно за това се харесва много на моите дъщери. | 7 Фев 2012 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.