| |||||||||
майстор с шприц |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 1
Готвач-изпитател
ниво 1
Коментатор
ниво 1
Любимец На Публиката
ниво 1
Популярен Автор
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от ancia
Последни коментари от ancia
Стелкина, ако ви е загрята фурната на 230°С и месото влиза топло от запечатването, 15 мин са достатъчни за крехко агнешко, за “средно изпечено”. Не знам защо, но в България още се използват “умерени” и “силни” фурни, когато, ако не ви е точна фурната, има кухненски термометри. Забучваш в месото и чакаш да стане 65, 70 градуса, в зависимост колко кърваво понасяте | 6 Май 2024 |
Как ги правите на чертички така? | 11 Апр 2022 |
Пак ги правя и никой не ми е отговорил преди... Помощ! На колко градуса и за колко време ги печете? [Изпробвана] | 18 Дек 2020 |
Някакво ориентировъчно време на варене? 20мин, един час, два часа? | 6 Окт 2020 |
Слага се в тава да се запече, но може ли нещо градуси, времетраене? | 19 Сеп 2020 |
Последно изпробвани рецепти от ancia
Статистика
50
добавени снимки
25
написани коментара
2
изпробвани рецепти (не лични)
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.