| |||||||||||
магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 5
Кулинарен Фотограф
ниво 6
Златен Медалист
ниво 6
Готвач-изпитател
ниво 6
Коментатор
ниво 6
Любимец На Публиката
ниво 5
Популярен Автор
ниво 6
Бърборко В Кухнята
ниво 3
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от tillia
Последни коментари от tillia
Светли, радвам се че не се отказваш! | 29 Фев 2024 |
Марина, аз първият път, когато направих тази баница сложих 100 мл олио. Вторият път, от който са снимките - намалих и ми се получи добре. А и сиренето е въпрос на вкус, затова пиша от 250 до 350 г. Много добре изглежда твоята баница! | 29 Фев 2024 |
Марина, интересно и подходящо наименование на клуба на старите дами! Колко много неща могат да се научат на такива раздумки. Интересен е и техния начин на приготвяне на баница с мачкани кори. | 29 Фев 2024 |
CVETETO3101, привет и на теб! Има различни мнения за тавите, които трябва да се употребяват, за да не се изтърси баницата от тавата. Аз съм я направила както е по рецептата и описала точно - емайлирана тава, леко намаслена. Някои пишат че трябва да е алуминиева, да е стара, да не е алпака и т. н. и т. н. Наканила съм се да направя в алпака, да видя дали е така. До сега не ми се е случвало да изпадне. За всеки случай застраховай се, като върху купичките сложиш хартия за печене, ако се изтърси да е върху нея! | 29 Фев 2024 |
Благодаря, Марина! Да, намазвам я. Записала съм в рецептата - "в леко намаслената тава". Като се залее, част от заливката стига и до дъното на тавата и няма проблем при обръщането. | 12 Фев 2024 |
Последно изпробвани рецепти от tillia
Спечелени конкурси
Статистика
7843285
4348
написани коментара
391
изпробвани рецепти (не лични)
216
спечелени конкурса
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.