ILIYANпол: мъжизпрати лично съобщение

Име:Илиян
Възраст:47 години
От:Бърно, Чехия
В сайта от:Август 2011
За мен:Харесвам българската кухня.
ранг: майстор с шприц
майстор с шприц
Спечелени трофеи
публикувана рецепта
Весел Готвач
ниво 1
10 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 1
изпробвана рецепта
Готвач-изпитател
ниво 1
рецепти, добавени от потребителя, са записани 10 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от ILIYAN

Последни коментари от ILIYAN
Към салатката днеска ще пийна "Сунгурларска"- гроздова! Добавих по между малки кръгчета на тъко нарязана: мини моцарела. Това сирене е диетно и не е солено. Големината е почти като пътпъдъчи яйце и се им казва: черешови моцарели. Заливката за да подобря вкуса използвах сух дресинг който разтворих в пропорция повече като е написано в рецептата, ами според упътването на пакетчето 120 г. кис. мляко. Направих като разделих в отношение: 1:1/ 60 г. кис. мляко и 60 г. майонеза (нещо като - дип). Количеството не полях всичкото на салата, защото прецених, че ще е достатъчно за още една такава салатка. Благодаря за идеята на автора за тази рецепта и съм вдъхновен!
[Изпробвана]
27 Яну 2017
Моркова (нослето) се ползва като е суров или сварен? Незнам как е приготвен, но ако е сварен ще е мек и като се бучне може да се смачка или счупи! Кисело морковче може ли да се използва и също не е меко като свареното? Тази рецепта изисква богата фантазия за декорацията, защото варияти и можности е много!29 Дек 2015
Много хубава рецепта! Тука в Чехия, купени сушени домати са скъпи! Нямам рецепта от тука, но като съм купувал в самото олио забелязах, явно слагат малко сурово слънчогледово семе.7 Авг 2011
Последно изпробвани рецепти от ILIYAN

Статистика

3
21
3
написани коментара

1
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.