| |||||||||||
ентусиаст с миксер |
Спечелени трофеи
Готвач-изпитател
ниво 1
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от dobrindraganov
О-о, с тоя кекс обирам точките вкъщи. Дъщеря ми е почти пристрастена към него, а и гости съм черпил и са възхитени. Браво за рецептата. Да, както dirrty и аз съм го правил и с 4 яйца, като съответно редуцирам и другите продукти. [Изпробвана] | 27 Апр 2013 |
Ами... пенсионелска ми работа - все гледам постничките манджички. Ама пък огретен мно-ого си обичам. Лесна и семпла рецептичка ама резултатът е мого добър. [Изпробвана] | 22 Апр 2013 |
Уха! Направих ги печени у тавата и станаха много богоугодни. Даже и жена ми, дето си пада малко претенция, ги яде с голям кеф нищо че са си едни постнички кюфтенца. [Изпробвана] | 22 Апр 2013 |
Ба! К'ви два часа и к'ви три часа печене! Кой има време да му бае на зеленцето толкоз време!?
Това си е едно най-обикновено свинско със зеле, но аз си умирам за такова. Съвсем традиционна рецепта, но истинска класика.
Та не съм специалист в никакъв случай, но от година и нещо съм пенсионер и се пробвам в готвенето, щото жена ми е свръх ангажирана. Ползвам само рецептите на Веселия готвач и съм мно-о-ого доволен.
Това зеленце днес го направих по силно съкратена процедура. Препоръчвам ви я - в тенджерата под налягане най-напред запържих месцето (на отворена тенджера естествено), после натурях отгоре претритото със солчица зеленце, затворих тенджерата, петнайсетина минути вря, после изсипах всичкото у тавата и във фурната за още петнайсетина минути стана направо ненагледно свинско със зеленце.
А! Авторката е пропуснала дафиновото листче, ама то всеки който е ял свинско със зеле знае, че се туря и дафиново листче. Всеки случай благодаря на ivka за чудесната рецепта. Браво! [Изпробвана] | 22 Апр 2013 |
Последно изпробвани рецепти от dobrindraganov
Статистика
0добавени рецепти
0
добавени снимки
4
написани коментара
4
изпробвани рецепти (не лични)
Нови снимки
Рецепти на деня
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.