pisancheto17пол: женаизпрати лично съобщение

Име:Ани
Възраст:33 години
От:Варна, България
В сайта от:Февруари 2012
За мен:pisancheto17 не споделя нищо за себе си
ранг: виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Спечелени трофеи
публикувана рецепта
Весел Готвач
ниво 1
10 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 1
5 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 2
написани 10 коментара
Коментатор
ниво 1
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепта добавена от потребителя е изпробвана
Популярен Автор
ниво 1

в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от pisancheto17

Последни коментари от pisancheto17
Направих го за десерт за Никулден, мнооого беше вкусно.
[Изпробвана]
10 Дек 2016
Много сполучлива рецепта, за първи път правя мляко с ориз и много ни хареса, дори мъжът ми яде а той винаги е пренебрегвал този десерт!
[Изпробвана]
10 Дек 2016
Това е баницата с която съм израснала, майка ми я прави по същия начин само че без яйца в корите и без заливка а и не я точи а направо я разтегля с ръце. Искам да питам със заливането с вода няма ли опасност да стане тестива?
[Изпробвана]
5 Дек 2016
Тортата изглежда много вкусна и задължително ще я направя, но имам само един въпрос - течна сметана това такава сметана която се разбива и става на крем ли е?26 Сеп 2016
Тази вечер пробвах да ги направя, изпълних всичко последователно и искам да ви кажа че се получи нещо отвратително! Така наречените кюфтета се разчупват и станаха на каша а тези, които успях да изкарам цели дори след поставянето върху хартия да се отцедят от мазнината останаха адски мазни! Дори добавих още брашно защото 3 лъжици са много малко!...31 Авг 2016
Последно изпробвани рецепти от pisancheto17

Статистика

4
11
25
написани коментара

10
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.