Mylaпол: женаизпрати лично съобщение

От:България
В сайта от:Февруари 2009
За мен:Myla не споделя нищо за себе си
ранг: ентусиаст с миксер
ентусиаст с миксер
Спечелени трофеи
написани 10 коментара
Коментатор
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от Myla
Така е! Няма да разбереш, докато не пробваш :), благо да ти е. Пропуснах да напиша защо мачкана е ръсен със захар - не са имали сирене. Годините след войната - след 1950, тежки, трудни години. А какво ще кажеш за филия, намазана с масло, лютеница, сладко, сирене и за гарнитура люта чушка? И всичкото това на една филийка :) :)25 Май 2017
Както ти е вкусно :) Преди години не харесвах сладко и солено, а сега ми е вкусно. Правя попара на децата с чай, мед и сирене, не слагам масло вече, щото..къде е маслото? А за детството и бедните години..децата не съзнаваха бедността, нали за тях е вкусотията.24 Май 2017
Точно такава попара ни правеше мама, заставаше пред нас с паница и лъжица в ръце и ни хранеше, а бяхме големички със сестра ми. Преди около шест месеца отново я прави и се върнах годиини, години назад.. Да ни е жива и здрава до към стоте, пък после ще му мислим. :)20 Май 2017
Чувала съм за мачкан от съпруга ми, не съм яла. Честичко си спомняше бедните години, когато майка му е правила мачкан, но поръсен със захар.20 Май 2017
Аз не смесвам захарта с тиквата, а поръсвам кората преди или след тиквата, без значение. И..да има, от всичко по много. Добре да се запече, да се карамелизира и след като се охлади поръсвам с пудра захар. Да ви е сладко!13 Дек 2015

Статистика

0
добавени рецепти

0
добавени снимки

14
написани коментара

0
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.