| |||||||||||
магьосник в кухнята |
Спечелени трофеи
Весел Готвач
ниво 2
Кулинарен Фотограф
ниво 2
Готвач-изпитател
ниво 4
Коментатор
ниво 3
Любимец На Публиката
ниво 4
Популярен Автор
ниво 2
Бърборко В Кухнята
ниво 3
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от gigi.2000
Последни коментари от gigi.2000
Супата звучи доста скромно, но е неочаквано вкусна! Слагам на края щипка мащерка. Лесно се прави, и е лека, не товари стомаха. Прекрасна е! [Изпробвана] | 19 Дек 2019 |
Сега в жегите всяка седмица правя това табуле. Последните два пъти не запарвам кус куса, а го слагам в купа сух и върху него режа зарзавата. После разбърквам и прибирам в хладилника. Зеленчуците пускат достатъчно сокове, кус кусът се овкусява чудесно и общият вкус не се размива от добавена вода. | 1 Юли 2019 |
Права си, Славина. И аз все по-рядко подквасвам каймака. Обикновено изварявам добитото масло, правя си гий, и готвя с него, или мажа на филийка. През учебната година, когато децата имат нужда от бърз ранна закуска, не изварявам маслото. Правя го на топчета колкото лешникова ядка, и замразявам във фризера. Вадим си, колкото ни е нужно. Но маслото, получено от подквасен каймак, носи полезността и на киселото мляко. Затова реших да публикувам тази рецепта. | 21 Юни 2018 |
Смятам, че е редно, когато ползваш рецепта, изпробвана и одобрена от много потребители, и на теб не ти се получи, да кажеш " Аз не успях да се справя. ", а не " Рецептата не струва. " Така имаш възможност да се сдобиеш с подкрепата и съветите на по-опитни хора. Тази рецепта е първата и единствена, по която съм правила еклери. Всеки път напълно успешно, при положение, че много се страхувах от еклерите. Отново благодаря на автора на рецептата. Скоро ще намеря време отново да ги направя. | 26 Яну 2018 |
Добавих 1/4 чаена лъжица индийско орехче и 1 чаена лъжица настърган джинджифил. Омесих вечерта и прибрах тестото в хладилника, а на другата сутрин разточих, изрязах с форми на човече и пекох, както пише в рецептата. Лесно се работи с тестото. На втория ден, прибрани в кутия, стават много крехки. Изпратих в колет от Русе до Банско, чакам да разбера дали са оцелели след транспорта, и дали са се харесали На нас вкъщи много ни харесаха! [Изпробвана] | 29 Дек 2017 |
Последно изпробвани рецепти от gigi.2000
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.