gigi.2000пол: женаизпрати лично съобщение

Име:Ивелина Ганева
Възраст:47 години
От:Русе,Щръклево, България
В сайта от:Юни 2009
За мен:gigi.2000 не споделя нищо за себе си
ранг: магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Спечелени трофеи
10 публикувани рецепти
Весел Готвач
ниво 2
30 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 2
50 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 4
написани 100 коментара
Коментатор
ниво 3
рецепти, добавени от потребителя, са записани 1000 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 4
рецепти добавени от потребителя са изпробвани 10 пъти
Популярен Автор
ниво 2

300 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 3
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от gigi.2000

Последни коментари от gigi.2000
Супата звучи доста скромно, но е неочаквано вкусна! Слагам на края щипка мащерка. Лесно се прави, и е лека, не товари стомаха. Прекрасна е!
[Изпробвана]
19 Дек 2019
Сега в жегите всяка седмица правя това табуле. Последните два пъти не запарвам кус куса, а го слагам в купа сух и върху него режа зарзавата. После разбърквам и прибирам в хладилника. Зеленчуците пускат достатъчно сокове, кус кусът се овкусява чудесно и общият вкус не се размива от добавена вода.1 Юли 2019
Права си, Славина. И аз все по-рядко подквасвам каймака. Обикновено изварявам добитото масло, правя си гий, и готвя с него, или мажа на филийка. През учебната година, когато децата имат нужда от бърз ранна закуска, не изварявам маслото. Правя го на топчета колкото лешникова ядка, и замразявам във фризера. Вадим си, колкото ни е нужно. Но маслото, получено от подквасен каймак, носи полезността и на киселото мляко. Затова реших да публикувам тази рецепта.21 Юни 2018
Смятам, че е редно, когато ползваш рецепта, изпробвана и одобрена от много потребители, и на теб не ти се получи, да кажеш " Аз не успях да се справя. ", а не " Рецептата не струва. " Така имаш възможност да се сдобиеш с подкрепата и съветите на по-опитни хора. Тази рецепта е първата и единствена, по която съм правила еклери. Всеки път напълно успешно, при положение, че много се страхувах от еклерите. Отново благодаря на автора на рецептата. Скоро ще намеря време отново да ги направя.26 Яну 2018
Добавих 1/4 чаена лъжица индийско орехче и 1 чаена лъжица настърган джинджифил. Омесих вечерта и прибрах тестото в хладилника, а на другата сутрин разточих, изрязах с форми на човече и пекох, както пише в рецептата. Лесно се работи с тестото. На втория ден, прибрани в кутия, стават много крехки. Изпратих в колет от Русе до Банско, чакам да разбера дали са оцелели след транспорта, и дали са се харесали :) На нас вкъщи много ни харесаха!
[Изпробвана]
29 Дек 2017
Последно изпробвани рецепти от gigi.2000

Статистика

15
39
236
написани коментара

55
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.