orellпол: женаизпрати лично съобщение

От:Смолян, България
В сайта от:Септември 2009
За мен:orell не споделя нищо за себе си
ранг: майстор с шприц
майстор с шприц
Спечелени трофеи
публикувана рецепта
Весел Готвач
ниво 1
10 публикувани снимки
Кулинарен Фотограф
ниво 1
изпробвана рецепта
Готвач-изпитател
ниво 1
написани 10 коментара
Коментатор
ниво 1
рецепти, добавени от потребителя, са записани 100 пъти в Любими
Любимец На Публиката
ниво 2
рецепта добавена от потребителя е изпробвана
Популярен Автор
ниво 1

в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последно добавени рецепти от orell

Последни коментари от orell
ох, невероятно вкусно. в момента чакам да се изпече втората тава и ще кача снимки... благодаря за лесната и вкусна рецепта :)
[Изпробвана]
25 Дек 2011
според мен зависи колко домати ще сложиш, никога не спазвам съотношение, кое както дойде :)6 Сеп 2011
Направих я и стана невероятна. Всички гледаха скептично вкъщи, но после облизваха тавата. Аз си я стерилизирах като другата си лютеница 20 мин. Никакви люспи не останаха, само малките семчици на патладжана.
[Изпробвана]
6 Сеп 2011
Днес го пробвах и въпреки, че съм от Родопите го правя за първи път. стана невероятно. Даже не остана да изстине... позволих си да кача снимка
[Изпробвана]
6 Сеп 2011
възможно ли е да незнам, че корите не са от тесто... все пак имам стаж в производството на тестени изделия. името и такова, заради улеснението на домакините към месенето на тесто... mimsi забравила съм да опомена, че бройката наистина зависи от марката на корите, но понякога омекват и от повечкото доматено пюре, лютеница, кетчуп - зависи какво си сложила :)20 Юли 2010
Последно изпробвани рецепти от orell

Статистика

4
13
14
написани коментара

4
изпробвани рецепти (не лични)

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.