mvzhпол: женаизпрати лично съобщение

Име:milena zheleva
Възраст:55 години
От:Варна, България
В сайта от:Септември 2009
За мен:mvzh не споделя нищо за себе си
ранг: майстор с шприц
майстор с шприц
Спечелени трофеи
спечелен конкурс
Златен Медалист
ниво 1
5 изпробвани рецепти
Готвач-изпитател
ниво 2
написани 10 коментара
Коментатор
ниво 1
10 мнения във форума
Бърборко В Кухнята
ниво 1
в сайта от 10 години
Ветеран
ниво 6
Последни коментари от mvzh
Съжалявам, но го изядохме. В най-скоро време обещавам да направя отново и ще кача снимки.5 Авг 2011
Направих го, много е хубав.
[Изпробвана]
5 Авг 2011
Сладък кокал е там, където се събират ребрата на прасето. Наистина рецептата е от Добруджа, аз съм от Силистренския край и винаги това е ястието, което приготвяме, когато заколим прасето. Ако чубрицата ви е много, ще сложите по-малко.4 Дек 2010
и аз гледах вчера предаването и много ми хареса рецептата. Смятам по Коледа да я приготвя с домашно свинско и пилешко месце.14 Ное 2010
И аз правя тази туршия от няколко години. Количеството на продуктите е по желание. Това е дозата. Правите дозата и ако не достигне маринатата, отново допълвате с марината в същото съотношение, докато стигне за зеленчуците да ги покрие. Сега съм сложила моркови, динчета и зелени домати, след седмица може би, ще добавя и камби и карфиол. Когато свършат продуктите, добавям нови. Количеството на продуктите не може да са определи точно. Ако е по-голям съда, в който ще се приготвя, измервайте дозата за маринатата в по-големи чаши, купички или буркани, но да се запази съотношението.22 Сеп 2010
Последно изпробвани рецепти от mvzh

Спечелени конкурси

Статистика

0
добавени рецепти

3
16
написани коментара

8
изпробвани рецепти (не лични)

1
спечелени конкурса

Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.