Е да , ама не ..... И двете рецепти се дублират с рецептата на Tillia - Солени еклери, с малки разминавания в продуктите, както е по правилата. Защото тези топчета са "еклери" , само че солени, френското им наименование е Гужер.Black_Beret написа: ↑нед мар 07, 2021 10:46 amЗдравейте. Хайде пак аз (като виден археолог на сайта ) да се разпиша в темата:
Топчета с кашкавал е дублирана две години по-късно от Кашкавалени топчета
И тестото е парено, и се слага кашкавал. А оформянето на тесто за еклер с ръце е толкова невъзможно, че хората видите ли ги изсипват от лъжичка или шприцоват.
Така че освен "археологически разкопки" са нужни и пекарски познания, за да различиш еднакви печива, но с наименование неточно и различно.
На този принцип и трите рецепти са еднакви, само продукта се оформя по различен начин.
А колко се дублират, ще решат администраторите.