Страница 1 от 1

Как се "коригира" изпитана рецепта?

Публикувано: пет яну 29, 2010 9:38 am
от natashavas
Уважаеми сладкари, харесах си рецептата "Кекс за любителите на шоколада".Получих вкъщи адмирации за него, но аз си знам, че едно нещо не ми се получи.Трябваше да отделя 1 ч.ч. от сместа и да я разбъркам с 2 с.л. какао. Стана толкова гъсто, че не се изсипа, а аз го изтръсквах на буци върху останалата смес. Какви идеи ще ми подскажете за разреждане на сместа - повечко кисело мляко, още олио, още 1 яйце...

Публикувано: пет яну 29, 2010 7:12 pm
от Makaweli
Аз бих сложила още от основното тесто за да се разбърка хубаво какаото. А би могло и по-малко какао следващия път, примерно 2 равни или непълни лъжици или 1 1/2 лъжица. Нали и без друго в рецептата има 2 шоколада.

Публикувано: пет яну 29, 2010 10:07 pm
от natashavas
Не я слушайте! Аз съм дъщерята. Кексът е един път. Колегите на работа си облизаха пръстита. А пък аз, която не признавам нищо друго освен шоколад, просто си умирам за тази хрупкава коричка, това плътно какао и невероятните парченца млечен шоколад... ммммм, нямам думи.

Публикувано: съб яну 30, 2010 10:28 am
от Aliana
????


Кой на кого е дъщеря?

Нещо съм пропуснала май...???


Наташа, Бони, я ме светнете....


Май не е по темата, ама мнооооого ми стана любопитно :oops: :oops: :oops:

Публикувано: съб яну 30, 2010 6:54 pm
от Makaweli
Аз си писах и с Наташа на лични - сигурно тя има дъщеря, която е писала от нейния адрес :D
Аз имам двама сина, които въобще не са при нас.
Нямам идея за какво става дума:?