Пангасиус
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 387
- Регистриран на: ср сеп 30, 2009 2:22 pm
- :: 21 рецепти от lu4a
- :: 474 снимки от lu4a
- Местоположение: пещера
Пангасиус
Момичета, четох много лоши неща в нета за тази риба,чак не ми се иска да ги споделям. Виреела в много замърсена река във Виетнам и други неща. Вие с какви впечатления сте? Като се приготвя е много мазна, а като изстине още повече.
- xevi
- шеф на кухнята
- Мнения: 407
- Регистриран на: нед авг 05, 2007 12:34 pm
- :: 108 рецепти от xevi
- :: 706 снимки от xevi
Зависи откъде точно е дошла рибата, която слагаш на масата, а не къде е естественият и "дом" в природата, защото пангасиуса е разпространена риба култивирана за храна и може и да не идва от река Меконг.
Моето лично мнение е, че ако нещо ми харесва на вкус, няма да спра да го купувам защото съм прочела нещо в нета. Няма да забравя преди време как от някакви измислени изследвания имаше хора, които вярват че маслото е вредно, а маргарина полезен :shock:
Моето лично мнение е, че ако нещо ми харесва на вкус, няма да спра да го купувам защото съм прочела нещо в нета. Няма да забравя преди време как от някакви измислени изследвания имаше хора, които вярват че маслото е вредно, а маргарина полезен :shock:
- STELKINA
- магьосник в кухнята
- Мнения: 348
- Регистриран на: съб авг 15, 2009 8:38 pm
- :: 45 рецепти от STELKINA
- :: 222 снимки от STELKINA
- Местоположение: милано родом от сливен
- elityyy79
- виртуоз с тиган
- Мнения: 111
- Регистриран на: нед ное 15, 2009 2:23 pm
- :: 104 снимки от elityyy79
- Местоположение: Пловдив
- neli1100
- магьосник в кухнята
- Мнения: 226
- Регистриран на: пон яну 25, 2010 8:07 pm
- :: 181 рецепти от neli1100
- :: 619 снимки от neli1100
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 274
- Регистриран на: съб дек 12, 2009 9:17 am
- :: 9 рецепти от guarinociro
- :: 150 снимки от guarinociro
В Италиа рибата се консумира в огромни коли4ества и досега на никои ни6то не му се е слу4ило.рибата идва от азиа замразена с вси4ките му санитарни изискваниа.аз много 4есто я приготвям за6тото е много лека особенно за ве4ер.ето и една резепта която аз правя;намазвам тавата с зехтин,слагам замразените филета,посолявям ,нарязвам няколко скилидки 4есън ,няколко резен4ета домати ,няколко 4ерни маслини без костилките,магданоз и 4ерен пипер,вси4ко това е отгоре върхо самите замразени филета и пека на средата на загрята фурна-200,около 15-20минути.
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
Тази риба у дома не се тачи, продава се само замразена, пълна с вода, безвкусна, пръска при пържене, при панировка винаги отвътре е скашена, миризмата при печене във фурна прилича на варени рапани
Пробвах я няколко пъти, но..... моите мъже останаха гладни...
Пробвах я няколко пъти, но..... моите мъже останаха гладни...
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 387
- Регистриран на: ср сеп 30, 2009 2:22 pm
- :: 21 рецепти от lu4a
- :: 474 снимки от lu4a
- Местоположение: пещера