Страница 2 от 2

Публикувано: чет май 20, 2010 1:57 am
от melek
Аз я приготвям с Маggi фикс за печена бяла риба,малко копър и става невероятно вкусно. :thumup:

Публикувано: вт юни 08, 2010 2:48 pm
от ninka71
Колкото и странно да ви се струва,аз едва днес приготвих пангасиус.
Наслушах се на доста странни изказвания,с отрицателно мнение за тази риба,но реших да рискувам и не сбърках с избора.
:hungry: Децата също одобриха вкуса й,но незнам дали е редно да си хапват от нея,както от другите филета,като хек,например.
Вие как мислите :? :)

пангсиус

Публикувано: чет юни 10, 2010 12:13 am
от mandragoraa
не сме очровани от тази риба :hungry: що се отнася до децата ако е на пара или задушена няма проблем новсе пак е тежка риба :eek:

Публикувано: чет юни 10, 2010 1:12 pm
от tet
И аз за първи път я пробвам. Панирана само с царевично брашно. Стана невероятно ароматна и вкусна. Предварително я мариновах в оцет и черен пипер. Т.е. стандартно приготовление.

Публикувано: съб юни 12, 2010 10:34 am
от STELKINA
Аз вчера приготвих такава риба и понеже гостите ми са от бг. казаха , че няма нищо общо с тази която продават там. Според мен проблема е в това,че в бг. рибата която се купува по рядко много пъти се размразява на щанда и се замразява пак. От това става стричкава и безвкусна.

какво сготвих

Публикувано: съб юни 12, 2010 2:33 pm
от mandragoraa
аз също си мисля че рибата пангасиус в бг.е с неясен произход и качество затова е толкова странна на вкус :chef:

Публикувано: съб юни 12, 2010 7:27 pm
от veselinka
Също не я харесахме...миришеше на тиня,нещо като нашия ШАРАН :(

Публикувано: нед юни 13, 2010 12:34 am
от Ari

Публикувано: нед юни 13, 2010 11:09 am
от snejana56
Живея в Италия и много често си купувам пангасиус.Приготвям я задушена с доматен сос,зехтин, босилек,чесън и магданоз.Става много вкусна.