халогенна фурна
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 611
- Регистриран на: нед окт 09, 2011 3:14 pm
Re: халогенна фурна
Здравейте момичета,някоя от вас да е пекла баница,кекс ли хляб в халогеновата фурна?
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Да, Ели - аз съм пекла кекс няколко пъти. Слагам кексовата форма на долната скаричка. Пека на 220-230 градуса. Когато се зачерви отгоре и се пукне, но не се е доизпекъл, слагам лист хартия върху него за малко. Може и да се намали температурата на 200 градуса.
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 611
- Регистриран на: нед окт 09, 2011 3:14 pm
Благдаря ти Бони! Малко ме е срам да те питам защото ставам досадна в моите въпроси дали си правила баница в халогенната
- Makaweli
- магьосник в кухнята
- Мнения: 5639
- Регистриран на: нед сеп 06, 2009 10:03 pm
- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli
- Местоположение: РУСЕ
Няма проблем с въпросите - питай каквото ти дойде на ум
Баница не съм правила, но като се има предвид че кекса е много по-капризен на печене, мисля че баницата ще се изпече без проблем.
Пекла съм ориз с пилешко месо, карамелени тиквени кубчета, картофи, чушки с яйца и сирене. Всичко това в тавичка на долната скара. На по-високата скара съм пекла кюфтета и ципура, като на дъното слагам тавичка да обира падащата мазнина.
Баница не съм правила, но като се има предвид че кекса е много по-капризен на печене, мисля че баницата ще се изпече без проблем.
Пекла съм ориз с пилешко месо, карамелени тиквени кубчета, картофи, чушки с яйца и сирене. Всичко това в тавичка на долната скара. На по-високата скара съм пекла кюфтета и ципура, като на дъното слагам тавичка да обира падащата мазнина.
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
-
- виртуоз с тиган
- Мнения: 611
- Регистриран на: нед окт 09, 2011 3:14 pm
Бони,много ти благодаря за отзивчивостта