Страница 11 от 30

Публикувано: ср авг 20, 2008 10:46 am
от vg
sumer написа:Пробвах да кача рецептата,както и да изпратя лично съобщение,но не се получава.Ако някой може да ми помогне със съвет от къде идва проблема,ще буда благодарна.
Здравей, току-що проверихме и всичко изглежда, че работи нормално - дори други посетители успешно добавят рецепти. Опитай отново и ако не се получи пиши ни лично съобщение тук или на мейл vg@receptite.com . Получаваш ли някакво съобщение за грешка?

Публикувано: пет авг 22, 2008 8:39 am
от sve_georgieva
Здравейте, аз ли съм най-раннобудна? Днес ще приготвя тиквички с ориз на фурна. Sumer, какво стана с рецептата за татарското руло ?Забрави ли ме :?: Хубав ден на всички :wink:

татарско руло

Публикувано: пет авг 22, 2008 10:32 am
от sumer
500гр.кайма,400гр.гъби,150гр.кашкавал,2 средно големи картофа настъргани,1 яйце,1 глава лук,подправки.Всичко без гъбите се обърква.В намазнена тавичка се слага сместа образувана като руло,и отстрани се нареждат добре измитите гъби,поръсени с малко мазнина.По желание може да се настържи и отгоре кашкавал малко преди да е напълно готово рулото.

Публикувано: пет авг 22, 2008 10:52 am
от sumer
Имам няколко парчета бекон,който трябва да измисля как да приготвя за днес,а нищо не ми идва наум,ще се разровя из рецепти,да видим ще излезнели нещо.Ако имате някакви идейки,хайде давайте съвет

Публикувано: пет авг 22, 2008 2:13 pm
от Pavel
Според мен мястото на бекона е на скарата или в тигана - докато стане приятно хрупкав :) След това със салатка, пържени яйца или просто хляб или картофи :)

Публикувано: пет авг 22, 2008 2:18 pm
от xevi
Само с бекон не става. Трябва да му се добави нещо. Ако имаш и картофи може да се получи някоя от тези рецепти:

Картофи с бекон на фурна
Картофи с бекон и сметана

или пък може да пробваш това:

Зрял фасул с бекон и праз

Беконът е вкусна добавка и можеш да го сложиш на пица или в гювече със зеленчуци и сирене.

Публикувано: пет авг 22, 2008 5:04 pm
от sve_georgieva
Аз приготвям омлет със запържен бекон, кисели краставички и кашкавал, или каквото там друго има в хладилника и става много вкусен!

Публикувано: пет авг 22, 2008 5:24 pm
от sumer
Благодаря за съветите,толкова много идей и всичките звучат чудесно,май ще сме дълго време на бекон :wink:

Публикувано: съб авг 23, 2008 12:45 pm
от sumer
Здравейте,съветите ви за бекона се оказаха найстина много добри-не остана нищо,затова днес пак трябва да готвя нещо,но хич не ми се готви и ще направя запечени кренвирши с кашкавал и салатка,лесно и вкусно :lol:

Публикувано: нед авг 24, 2008 9:39 pm
от Sirena
Момичета, кокво мислите за "Бьоф Строганов", мисля утре да го сготвя. Приемам съвети, ще го готвя за първи път. Благодаря!!! :roll: