Какво сготвих днес
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Re: Какво сготвих днес
Привет, весели ! Днес сготвих Кисело зеле със свинско месо - прекрасно стана зелето и вече е готово за готвене от топлото време втаса бързо тая година,люти чушлета към ястието, десерта е плодове и печена тиква. Чудесен ден на всички!
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
Салати любимия печен омлет - този път с тиквички гювечета със сирене и кашкавал и пържен шаран - всичко леко преди празниците...
-
- майстор с шприц
- Мнения: 85
- Регистриран на: пон юни 21, 2010 12:10 pm
- :: 81 снимки от rydd
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 757
- Регистриран на: съб май 30, 2015 12:16 am
- :: 374 снимки от gigi
Лелееее,хвърли малко и към Пловдив .Страхотно мезенце си имаш .
-
- майстор с шприц
- Мнения: 1
- Регистриран на: пет окт 16, 2015 10:18 pm
- :: 4 рецепти от julia_sb
- :: 6 снимки от julia_sb
Здравейте ,днес нахраних мъжете вкъщи (имам ги 3 броя ) с винен кебап с ориз ,спаначник и салата от цвекло ,моркови и праз.
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Привет, весели ! Днес при мен по желание на децата - Пържоли с гъби и сметана на фурна,Свежа салата -маруля,краставици,домати,репички и зелен лук, туршийка по желание, десерта е плодове,различни.Прекрасен ден на всички!
- Прикачени файлове
-
- 730.gif (19.99 KиБ) Видяна 3778 пъти
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Привет, момичета! Днес направих баница,имаме останали пържоли от вчера,десерта е плодове. Приятна вечер на всички!
- mami48
- магьосник в кухнята
- Мнения: 6242
- Регистриран на: вт апр 14, 2009 9:40 pm
Привет,момичета! Днес сготвих Кисело зеле с плънка,като за сърми,слагам я по средата и става прекрасно ястие,някои го наричат - голи сърми,десерта е плодове. Чудесна вечер на всички!
- AnnaJames
- магьосник в кухнята
- Мнения: 390
- Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
- :: 154 рецепти от AnnaJames
- :: 190 снимки от AnnaJames
Здравейте, кухненски феи!
Ради, този печен омлет с тиквички изглежда много добре. Има ли я тази рецепта на сайта? Таман вчера взех тиквички, и сега търся нещо което не съм пробвала/
Аз не бях готвила от седмици, с Гари я карахме на пици, готови печени пилета с гарнитури от консерви, и сандвичи...нямах никакво време покрай работа и местене. Сега като съм във ваканция обаче си пробвам новата кухня. Правих вчера един киш с бекон без кора, и зелена салата с репички; а днес - гъбена супа с вино, и ще дояждаме киша от вчера.
Приятни занимания в кухнята!
Ради, този печен омлет с тиквички изглежда много добре. Има ли я тази рецепта на сайта? Таман вчера взех тиквички, и сега търся нещо което не съм пробвала/
Аз не бях готвила от седмици, с Гари я карахме на пици, готови печени пилета с гарнитури от консерви, и сандвичи...нямах никакво време покрай работа и местене. Сега като съм във ваканция обаче си пробвам новата кухня. Правих вчера един киш с бекон без кора, и зелена салата с репички; а днес - гъбена супа с вино, и ще дояждаме киша от вчера.
Приятни занимания в кухнята!
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.
- AnnaJames
- магьосник в кухнята
- Мнения: 390
- Регистриран на: съб сеп 27, 2014 11:24 pm
- :: 154 рецепти от AnnaJames
- :: 190 снимки от AnnaJames
Здравейте, кухненски феи!
Аз правих днес пиле териаки - в слоу-кукъра, с кафяв ориз като гарнитура. Аз поначало кафяв ориз не обичам, но този път стана много хубав - един дългозърнест, и като го направих в машината за ориз не се развари ами остана цял, но мекичък - много ми хареса. Пак ще купя от него - не знам дало заради самия вид ориз или заради обработката става толкова хубав, но така или иначе пак ще го правя.
Весело предпразнично щъкане по кухнята от мен!
Аз правих днес пиле териаки - в слоу-кукъра, с кафяв ориз като гарнитура. Аз поначало кафяв ориз не обичам, но този път стана много хубав - един дългозърнест, и като го направих в машината за ориз не се развари ами остана цял, но мекичък - много ми хареса. Пак ще купя от него - не знам дало заради самия вид ориз или заради обработката става толкова хубав, но така или иначе пак ще го правя.
Весело предпразнично щъкане по кухнята от мен!
Каквото заслужава да бъде направено, заслужава да бъде направено с любов.