Страница 1 от 2

ne6to nestandartno,probvaite!

Публикувано: чет окт 23, 2008 11:48 pm
от krasii99
jiveq ve4e 2 god. v Ispaniq i nau4ix mn. interesni i lesni recepti,vkusno e, a i lesno.
Eto i pro4utata Tortiq a i liubima na moq sin:
3 kartofa
1 glava luk
4 qica
Kartofite se rejat na polovinki.Vsqka polovinka se reje na mn. tanki rezeni.Luka po sa6tiq na4in. Na tix ogan parvo se slaga luka s malko olio
do omekvane.Pribavqt se kartofite,poxlupvat se i se parjat do omekvane.Razbivat se qitcata i se pribavqt kam smesta.Pritiskat se krai6tata na Tortiqta i ot vreme na vreme se obra6ta s pomo6ta na golqma 4iniq.
izglejda trudno, no e mn. lesno i mnogo vkusno.
Ako nqkoi se interesuva ot tazi kuxnq moqt skype e:Krasii99,Madrid,Ispaniq.
Da vi e vkusno.

Публикувано: пет окт 24, 2008 12:39 am
от reni55
Здравей Краси!!!
ДОБРЕ ДОШЛА ПРИ НАС :!:

Рецептата е много лесна и ще я пробвам - имам тиган Дублета,
който ще ми свърши идеална работа.
Напиши лесни рецепти от Испанската кухня,приложими в България.
Но ги пусни в нови рецепти, за да ги видят всички.Тук в тази тема пишеме малка част от съфорумките.

Публикувано: пет окт 24, 2008 8:06 am
от Vania2006
Краси,добре дошла и от мен!
И на мен ми харесва рецептата.Радвам се,че си решила да ни запознаеш с испанската кухня :D Има какво да научим.Ако имаш време ще е удобно да ги пишеш в нови рецепти,а и да ни покажеш снимки,ако това не те затруднява.

Публикувано: пет окт 24, 2008 11:56 am
от magi71
Привет на слънчева Испания! Бих се радвала да разбера повече за паелята - знам че е трудоемко приготвянето и, :?: така да се каже - да пием вода от извора :wink: !

Публикувано: пет окт 24, 2008 5:37 pm
от sve_georgieva
Краси, добре дошла и от мен! Благодаря за рецептата и мисля да я пробвам :wink:

Публикувано: пон окт 27, 2008 6:14 pm
от Vania2006
Краси,преди малко приготвих рецептата ти :arrow: много е вкусно и лесно наистина.Препоръчвам ви я и аз :D

Публикувано: пон окт 27, 2008 6:54 pm
от magi71
Рени, би ли ми пояснила какъв е този тиган дублета и за какви ястия се използва? :?:

Публикувано: пон окт 27, 2008 7:00 pm
от tsura_78
Това е един тиган-двоен,все едно да захлупиш тигана с друг тиган.,за да можеш да обръщаш тортията без да ти се изсипе навън.

Публикувано: пон окт 27, 2008 7:02 pm
от reni55
Маги,
това са 2 тигана - единият е дълбок,а другият е плитък и се използва и като капак.Тефлонови са.Удобен е за омлети и палачинки,защото само обръщаш тигана.Преди 3 г. го купих за 54 лв.

Публикувано: пон окт 27, 2008 7:06 pm
от magi71
Благодаря ти за информацията Рени, изглежда много практично! И нищо не може да избяга от тигана! :lol: