Страница 15 от 26

Публикувано: ср мар 24, 2010 9:48 pm
от reni55
Лелеееееее, два провала в един ден....., си е направо каръшки ден! Голямо приключение !
В събота и аз имах провал в кухнята..... Пробвах една нова за мен рецепта за сладки гевречета. Тестото не ми втаса, но реших все пак да ги изпека.... Получиха се на външен вид, но бяха много твърди и тежаха като оловни произведения..... Ха-ха-ха и на гълъбчетата не можах да ги дам...... Не се откавам, ще се прави поправка, защото много ми харесват.

Публикувано: ср мар 24, 2010 9:54 pm
от Slavina
Здравейте! Попрочетох за гафовете, но на всеки може да се случи. Въпреки, че се смятам за добра готвачка и аз съм правила гафове. Та докато четях се сетих за един мой гаф. Е наистина бе от недоглеждане, но все пак е гаф.
Та преди години правех един много лесен сладкиш, а и на синовете ми харесваше много. Та този сладкиш след изпичането се мажеше с масло. Но кой да види, че маслото е осолено? Но и така го изядоха, въпреки, че исках да го изхвърля. :D

Публикувано: чет мар 25, 2010 1:47 pm
от ssstaneva
Готвенето ми е страст и нещата ми се получават, но преди два дни реших да изненадам любимия с шкембе чорба, нещо което никога досега не бях правила и сигурно повече няма да пробвам.Сварих шкембето по всички правила, въобще не миришеше, но дойде момента в който трябва да довърша супата и тогава стана интересно.Колкото и да я варих продължаваше да има вкус на сурово брашно.не стига това ами вечерта реших да я стопля и тя взе, че стана на парцали- пресече ли се, какво стана така и не разбрах.Така ме хвана яд, обаче набързо реших проблема- измих вече нарязаното и сварено шкембе, малко гъби,подправки и кашкавал и в гювече.

Публикувано: чет мар 25, 2010 3:39 pm
от zllate
И аз да се "похваля":oops: . Правя един любим на семейството ми кекс, който след като се изпече и изстине се залива със смес от масло, какао и половин чаена чаша пудра захар. Тъй като в момента нямах пудра, реших че ще сложа обикновена захар. Приготвих всичко както трябва, цялата къща замириса на кексче. Дъщеря ми го обожава и побърза да си хапне и при първата хапка........УЖАС :eek: Кутиите ми за сол и захар са еднакви с букви "С" и "З" на капаците.Явно съм ги разменила и вместо захар съм сложила сол. Няма такава отврат, целия го изхвърлих. Вече кутиите са с надпис :D

Публикувано: вт мар 30, 2010 11:07 pm
от i4eto3421
Днес правих Парено тесто за моделиране-марципан Варна.Правила съм го толкова много пъти откакто знам рецептата......днес УЖАС :agr: стана течен. Съсипах 2 кг пудра захар.Така и не разбрах какво стана.Тичах до магазина,че ми трябваше за 1 торта,направих го пак по същата рецепта и същият начин................страхотен резултат.

Публикувано: пет апр 02, 2010 10:48 am
от ani777y
познайте кое е моето творение :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D
Изображение
или
Изображение Изображение Изображение

Мнението е редактирано от администратор: само направих да се виждат снимките.

Публикувано: пет апр 02, 2010 3:46 pm
от xevi
Ани, много забавни са се получили пиленцата :D

Не се отчайвай, следващият път ще се получат - надявам се, че сега поне са били вкусни :)

Публикувано: пет апр 02, 2010 4:01 pm
от tillia
Ани, много са си хубави пиленцата! Е, малко са по мургавички, ама то и хората са такива - едни по-бели, други по-мургави! :P Браво за опита и само напред! :thumup: На всеки се случва. И аз /уж съм опитна готвачка :o /си изпуснах единия козунак и го препеках, но няма да се хвърли. :oops:

Публикувано: пет апр 02, 2010 7:52 pm
от ani777y
хаха ами да вкусни бяха и наще ги харесаха.даже баща ми не ги пожали щот бяха за украса не за ядене :D :D :D ама има време за осъвъпшенстване...като завърша училище и заживея сама да мога да си готвя и да не се натровя все пак :D :D :D

Огромен провал

Публикувано: съб апр 03, 2010 12:30 pm
от eli.mitachi
Видях прекрасните снимки на рецептите за еклери,и тъй като много ги обичам,реших да си направя.Хм,това дето се получи бяха едни дребни и набити соленки.Хапнахме ги на по чаша бира.Така не се бях проваляла никога.Адмирирам тези,на които им се получават. :oops: