Страница 9 от 26

Публикувано: съб сеп 19, 2009 8:50 am
от desislava76
Рени,тортите ти са страхотни.
Ти сложи ли масло в шоколада когато го разтапяше?

Публикувано: съб сеп 19, 2009 8:55 am
от mimsi
Хехе,Ренка,тортичките изглеждат наистина добре!Дано шоколада не стане много твърд и да се наложи да режете тортичките с трион :?

Публикувано: съб сеп 19, 2009 10:50 am
от Aliana
Рени, според мен ИДЕАЛНО си спасила положението !!!

Никакъв провал, може би само спънки по пътя :wink:

Да вземеш да ги сложиш при "Спасяване на ястия" бих казала :P

Много са съблазнителни, сигурна съм, че днес ще бъдат "уважени" от гостите както подобава! И да ни напишеш за какво отрицателно време са били излапани :P

:flow1: :flow1: :flow1: :flow1: :flow1:

Публикувано: вт сеп 22, 2009 6:06 pm
от irinchicata
Не са идеално лоши бе жена.Даже са супеееееер.

Публикувано: пон сеп 28, 2009 1:53 pm
от reni55
Май само аз си пиша в тази тема......
Пак имах ПРОВАЛ В КУХНЯТА.......
Реших да направя "забравени сладки" по рецепта от БГмама.
Това са целувки с орехи и парченца шоколад.По рецептата фурната се включва и докато загрее се разбиват белтъците на твърд сняг и се добавят орехите и шоколада.С лъжица се оформят купчинки в тавата и се слагат във фурната, която се изключва и се "забравят" поне за 3 часа......Направих ги вечерта и си легнах. На сутринта отварям да ги видя......то станало почти като една обща целувчена маса, и не се бяха изсушили, стояха меки.Реших пак да ги сложа в гореща фурна за да се доизсушат........обаче.......се получи ГАФ - те почерняха и заприличаха на ореховки.....Станаха много вкусни - даже съседката ми поиска рецептата ( така й се осладиха).

Изображение

Аз не се отказвам обаче....... Ще ги направя пак! После видях, че тази рецепта я има тук в нашият сайт, но с друго име Макрони с шоколад и ядки

Публикувано: нед окт 04, 2009 2:32 pm
от bibi
иИ аз направих сиренки ,че и кучето ми не искаше да хи хапне.Но не се отчайвам ,това е първият ми опит. :D

Публикувано: нед окт 04, 2009 7:19 pm
от tillia
И при мен голям провал ! Бяхме направили туршии с 20 кг чушки, печени и повечето буркани бомбираха! :o :shock: Не мога да си намеря място от яд, но....

Публикувано: вт окт 06, 2009 3:22 am
от tatiana
Момичета стана и тя при мен една.Купих си бредмейкър за хляб комшийката ми даде рецепта как да направя хубав хляб.Е сложих всичко обаче в бързината тя докато ми диктуваше по телефона да взема да запиша мая не една чаена а една супена лъжица ами какво да ви казвам хляба не се ядеше.На мен ми беше много солен.Сега правя наново не се отказвам лесно този път спазих всичко както трябва моля се дано всичко вече да стане. :chef: :cry:

Публикувано: вт окт 06, 2009 11:48 am
от donita
tatiana написа:Момичета стана и тя при мен една.Купих си бредмейкър за хляб комшийката ми даде рецепта как да направя хубав хляб.Е сложих всичко обаче в бързината тя докато ми диктуваше по телефона да взема да запиша мая не една чаена а една супена лъжица ами какво да ви казвам хляба не се ядеше.На мен ми беше много солен.Сега правя наново не се отказвам лесно този път спазих всичко както трябва моля се дано всичко вече да стане. :chef: :cry:
Каква ти е хлебопекарната и до колко килограма хляб има възможност да пече.Аз имам CLATRONIC BBA2865 и съм много доволна от нея.Всеки ден пека хляб и не само,правя козунаци милинки тутманици,разбира се само тестото се меси в хлебопекарната.Рецепти ама много за такива машинки така,че спокойно докато уцелиш найоптималната

Публикувано: вт окт 06, 2009 7:06 pm
от tatiana
Ами хлебопекарната ми е Black and Decker,и пече до 2 либри,което е около 1 кг. Засега съм доволна втория път хляба ми стана, то така не всичко става от първия път въпроса е да не падаш духом.