Страница 4 от 32

за парфето....

Публикувано: чет ное 13, 2008 12:21 am
от BABY
Рени55,защо слагаш на парфето сода?

Публикувано: чет ное 13, 2008 7:05 am
от reni55
Това не е парфе,а друга рецепта - ама и аз как съм го написала само,
наистина се разбира,че е рецепта за парфе - това е рецепта за черен сладкиш със сметана....моят хардиск е май за смяна :?:

krasota

Публикувано: чет ное 13, 2008 7:27 am
от Nelka
Dobro utro na vsichki ranobudni gotvachi! kakvo shte gotvite dnes?Ako nqkoi e izmislil da pishe .

Публикувано: чет ное 13, 2008 8:34 am
от Nelka
Dobro utro!Otnosno aljirskata salata.3kg.kambi 3kg.patladjan 1kg.morkovi magdanoz kerviz cheren piper chesan.Za marinatata/0.500gr.olio 0.500gr.ocet0.250gr.zahar 3supeni lajici sol.Kogato marinatata zavri se potapqt edno po edno zelenchucite.Patladjana vri 8min. i se izvajda morkovite 10min.i se vadqt i kambite 5min.Vsichko posle se smesva stoi nqkolko chasa i se barka ot vreme na vreme i posle se slaga v burkancheta i se sterilizira 20min. Da vi e sladko!

Публикувано: чет ное 13, 2008 9:11 am
от sve_georgieva
Здравейте, днес няма да готвя защото имам от вчерашните приготовления. Вчера нямах време за десерт, но днес със сигурност ще приготвя. Момичета благодаря Ви, че сте ми писали. Рени, мисля да пробвам твоята рецепта и по -късно ще дам отчет. Ваня, рибата е филе, нарязвам я на парчета, първо я потапям в брашно, след това в яйце и пържа, а може и първо в брашно и след това в смес от яйца, брашно, малко бира. Пробвала съм я и пекана на скара - пак става много хубава. Нарязана на по-едри парчета, овкусявам със сол, черен пипер, лимонов сок, счукан чесън-ако обичате и я оставям да престои 1-2 часа, а може и повече, но в хладилник. Колкото повече стои, по-хубава става. После я мяткам на скарата, но трябва скарата да е намазана с мазнина а и самата риба обилно, защото иначе залепва. Преди пържене пак я овкусявам. Дано да съм ти била от полза! Лек ден на всички усмихнати готвачи!

Публикувано: чет ное 13, 2008 9:33 am
от magi71
Здравейте ранобудни готвачи! За днес още не съм решила какво да бъде, но ще е с кайма. Филе пангасиус съм го приготвяла по една рецепта от сайта, която препоръчвам: http://www.receptite.com/recepta.php?r=2081. Много ми хареса, само другият път като я приготвям ще обеля кората на лимона, защото нагарчаше.
Снощи направих Родопската закуска, приятно мезе за ракия!

Публикувано: чет ное 13, 2008 9:56 am
от 0896881983
Здравейте и от мен!Стоя си тук и се чудя,какво ли да сготвя за обяд :!: А за вечеря :?: :roll: Днес нещо не ме бива.Помагайте,момичета :idea:

Публикувано: чет ное 13, 2008 10:12 am
от Vania2006
Георгиева,много ти благодаря.Ще пробвам на скарата както казваш.
Маги,този адрес ми дава грешка и не мога да го отворя.Били ми написала името на рецептата да я потърся.
За днес имам още мусака и ще правя рибна супа от рецептите със зеленчуци.Сега гледах Бон апети и ми хареса десерта,ако си намеря дюла ще го направя.Имаше и нещо нар с желатин отгоре,но ще се направя че не съм го чула :D
Приятен ден.

Публикувано: чет ное 13, 2008 10:56 am
от tsura_78
Здравейте и от мен :D За обяд имам от вчерашните чушки със сирене който правих,а за вечеря ще направя една пица.За десерт днес съм решила да правя еклери-за пръв път ми е,да видим какво ще излезе. :roll: Лек ден на всички

Публикувано: чет ное 13, 2008 10:57 am
от magi71
Vania2006 написа:Георгиева,много ти благодаря.Ще пробвам на скарата както казваш.
Маги,този адрес ми дава грешка и не мога да го отворя.Били ми написала името на рецептата да я потърся.
За днес имам още мусака и ще правя рибна супа от рецептите със зеленчуци.Сега гледах Бон апети и ми хареса десерта,ако си намеря дюла ще го направя.Имаше и нещо нар с желатин отгоре,но ще се направя че не съм го чула :D
Приятен ден.
Рецептата е за печен костур, испанска кухня.