Страница 8 от 32

Публикувано: съб ное 15, 2008 6:36 pm
от reni55
Зузко,
аз ползвам от три год. силиконова тава на квалитетна фирма,но е много скъпа,а сега нямам такава финансова възможност и затова реших да си купя евтина.Тази скъпата тава не я намазнявам и съм много доволна! Но ще пробвам да вадя кекса като се охлади.
Зузко,твоята тъмносиня ли е ? Произведена в Китай,но пише на гръцки ли е ?
Ох, уморих се - до сега съм чистила орехи.....но после е много лесно като имаш готови ядки!!!!!

Публикувано: съб ное 15, 2008 9:58 pm
от zuzkoto
Да, китайска е, а пише на гръцки, тъй като магазинът е на гръцката верига от магазини "Джъмбо". Моя приятелка има също такива съдове които са фирмени и не ги маже с мазнина, но аз реших да не рискувам, защото все пак произведението е китайско. Но въпреки всичко съм много доволна. Ако там пуснат и други силиконови съдове бих си ги купила-все пак цената е доста приемлива.

Публикувано: съб ное 15, 2008 11:20 pm
от reni55
Нямаше други за печене.Имаше силиконови за лед.

Публикувано: нед ное 16, 2008 11:11 am
от reni55
Здравейте!!!!
Днешното меню е от рецептите тук:
- за закуска Баница с кайма
- мусака с охлюви
Благодаря на Vg за чудната рецепта - стана ни любима!!!
Усмихнат ден на всияки!

Публикувано: нед ное 16, 2008 11:25 am
от magi71
Добър ден! В момента съм сложила да се пече Цветен кекс. Рени, може ли да се пече на по-малка температура? Фурната ми е силна и съм го сложила на 160 градуса.

Публикувано: нед ное 16, 2008 11:57 am
от reni55
Защо не?Само,че ще ти трябва повече време за печенето.

Публикувано: нед ное 16, 2008 12:24 pm
от magi71
Като се надигна увеличих на 180 градуса, мисля че стана. Благодаря!

Публикувано: нед ное 16, 2008 12:31 pm
от reni55
Чакаме после доклада :!:

Публикувано: нед ное 16, 2008 12:48 pm
от zuzkoto
Здравейте, преди две седмици, въпреки нежеланието ми, домашните ме убедиха да купим тенджера в която се готви под налягане. Сега съм в период на експериментиране. Та, вчера реших да сготвя зеле, като първо го посваря в тенджерата, а след това да го подпека. Но не би. На петата минута от завирането го махнах от котлона и отворих капака, разбрах, че ще ядем зелева каша.

Публикувано: нед ное 16, 2008 12:59 pm
от magi71
Опече се както трябва, позволих си да смеся една кафена чашка от сместа с малко какао и стана леко раиран :wink: ! Чудесен е! По вкус ми напомня на една бърза тортичка, която баба ми правеше! :D Добавих снимки към рецептата.