Страница 4 от 32

Публикувано: съб дек 06, 2008 10:34 am
от BABY
Аз откакто съм влезнала съм в чата и виждам вчера кои са влизали .Днеска никой ли няма? Ето и ти си в сайта а си пишем тука :)

Публикувано: съб дек 06, 2008 10:38 am
от magi71
И аз не мога да разбера, но ще изчакаме да пуснат обясненията :?

Публикувано: съб дек 06, 2008 10:52 am
от BABY
Maги ти в чата ли си сега?swe_georgieva се появи и драсна 2 реда и като че ли всичко беше ок.

Публикувано: съб дек 06, 2008 10:58 am
от reni55
Днес е ден и на рибарите и на жителите на Бургас !
На всички - ЧЕСТИТО !!!

Публикувано: съб дек 06, 2008 11:56 am
от sve_georgieva
Аз само тогава драснах и след това като пишех вече нищо не излизаше на екрана

Публикувано: съб дек 06, 2008 12:35 pm
от magi71
И при мен е така ... :( , тогава ще ви питам тук - в каква марината мариновате шарана за пържене? Аз мисля да го посоля и подкиселя с лимонов сок.

Публикувано: съб дек 06, 2008 12:51 pm
от Sirena
Честит имен ден на всички именци :clap: Днес шарана ще го опека с масло, лимон и черен пипер, салата от зеле и моркови и снежанка, а за десерт - бисквитена торта.
Весел празник на всички празнуващи :beer:

Публикувано: съб дек 06, 2008 1:26 pm
от sve_georgieva
Аз го мариновам по следния начин-смесвам сол, черен пипер, счукан чесън и сок от лимон, със сместта го намазвам и го оставям да престои, колкото повече стои по-хубав става. След като престои се приготвя-пържен, печен или кой както обича. Към сместта за мариноване може лимоновия сок да се замени с вино или пък да се добавят и други подправки-въпрос на вкус.

Публикувано: съб дек 06, 2008 1:41 pm
от magi71
Чудесно! Отивам да го мариновам! :cook:

Публикувано: съб дек 06, 2008 1:52 pm
от reni55
Маги, много ти е хубава елхичката!
Направих и Салата от ряпа и моркови.
Чакам да се прибере мъжът ми и сядаме да обядваме.
Рибникът изглежда доста вкусен.... :chef:
Нямах бахар за оченце на рубата и сложих стафида,а тя се разтопи...