Здравейте!
Няколко хубави снимки на левурда.
Ще сложа по-нататък рецептата:
Левурда
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
- MANI
- магьосник в кухнята
- Мнения: 390
- Регистриран на: вт дек 30, 2008 8:09 am
- :: 170 рецепти от MANI
- :: 436 снимки от MANI
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Здравей, мила!
Използват се листата, досега което знам, само пресни, но съм си наумила да се опитам да си изсуша.
Имат много интензивен аромат и вкус, малко като лук, повече като чесън, лютиви са (поне за мен, Христо е сложил рецепта за салата САМО от левруда, значи става ).
Тук имаше дълго време статус на деликатес, междувременно има много продукти с левурда, даже салами.
Аз съм правила само кремове от сирене с нея, саламурено и прясно (Крема, Филаделфия). Стават много вкусни. Колко ще сложиш, зависи от теб. Досега мислех, че винаги трябва да се смила :oops: , но сега видях и други начини.
Мога само да го препоръчам! А и е много здравословен, поне така се твърди
Олга знае и други начини, може би ще ги напише. Във всеки случай си струва!
Използват се листата, досега което знам, само пресни, но съм си наумила да се опитам да си изсуша.
Имат много интензивен аромат и вкус, малко като лук, повече като чесън, лютиви са (поне за мен, Христо е сложил рецепта за салата САМО от левруда, значи става ).
Тук имаше дълго време статус на деликатес, междувременно има много продукти с левурда, даже салами.
Аз съм правила само кремове от сирене с нея, саламурено и прясно (Крема, Филаделфия). Стават много вкусни. Колко ще сложиш, зависи от теб. Досега мислех, че винаги трябва да се смила :oops: , но сега видях и други начини.
Мога само да го препоръчам! А и е много здравословен, поне така се твърди
Олга знае и други начини, може би ще ги напише. Във всеки случай си струва!
www.facebook.com/artandhobby