Английски език.
Публикувано: чет мар 12, 2009 9:15 pm
Здравейте.Ако може някои да ми преведе тази рецепта на английски език ще сьм му много благодарем.Благодаря предварително
* пилешко месо (бяло и от бутче)
* 2-3 бр. картофи
* 1 бр. чушка
* 1 бр. морков
* 1 глава лук
* 2-3 скилидки чесън
* 1 бр. люта чушка
* черен пипер на зърна
* сол
* олио
* 1 бр. яйце
* 2-3 с.л. кисело мляко
* магданоз
* фиде
Слага се пилешкото месо в тенджера с вода да ври и след като заври се отстранява пяната. Добавят се нарязаните морков, чушка, лук, люта чушка, чесъна, черния пипер на зърна и се оставя да ври до полу-готовност на месото. Месото се изважда и се накъсва на парченца и се връща в супата, заедно с нарязаните картофи. Когато са почти готови се добавят фидето, зеленчуковия бульон и солта. Оставя се да поври около 2-3 минути, след което се сваля от огъня. Оставя се да изстине за малко, а през това време се разбива яйцето с млякото. Застройва се и се поднася поръсена с нарязан на ситно магданоз
* пилешко месо (бяло и от бутче)
* 2-3 бр. картофи
* 1 бр. чушка
* 1 бр. морков
* 1 глава лук
* 2-3 скилидки чесън
* 1 бр. люта чушка
* черен пипер на зърна
* сол
* олио
* 1 бр. яйце
* 2-3 с.л. кисело мляко
* магданоз
* фиде
Слага се пилешкото месо в тенджера с вода да ври и след като заври се отстранява пяната. Добавят се нарязаните морков, чушка, лук, люта чушка, чесъна, черния пипер на зърна и се оставя да ври до полу-готовност на месото. Месото се изважда и се накъсва на парченца и се връща в супата, заедно с нарязаните картофи. Когато са почти готови се добавят фидето, зеленчуковия бульон и солта. Оставя се да поври около 2-3 минути, след което се сваля от огъня. Оставя се да изстине за малко, а през това време се разбива яйцето с млякото. Застройва се и се поднася поръсена с нарязан на ситно магданоз