Момичета,дайте идея...

Дъра-бъра за всичко в кухнята
Потребителски аватар
magi71
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 1507
Регистриран на: ср юли 16, 2008 7:05 pm
:: 537 рецепти от magi71
:: 950 снимки от magi71
Местоположение: Велико Търново
Контакти:

Мнение от magi71 » ср апр 01, 2009 4:44 pm

SweetyPie написа:На мен ми прилича на бабек. :)
И за мен! :)


mitachi
виртуоз с тиган
виртуоз с тиган
Мнения: 36
Регистриран на: нед дек 23, 2007 1:24 pm
:: 5 рецепти от mitachi
:: 13 снимки от mitachi
Местоположение: Дупница

Мнение от mitachi » съб апр 04, 2009 5:55 pm

Как бабек бре момичета? Поинтерсувайте се как се приготвя! На снимка отвън, трябва да виждате само бялото шкембе. Освен това, бабека се притиска под тежест докато стане. Не може да има тая форма! Това е вид колбас. Ако искам да прилича на това дето се вижда, аз лично бих се опитал да го направя така. Кайма с пълнеж като за "руло стефани". Аз слагам там и гъби между другото. Ще го завия като руло, но след това ще го закръгля. После ще сложа едно твърдо сварено яйце разрязано на две за очите. Ще обвия в агнешко було. Ще пека в тавичка на фурна, и по късно ще добавя карначета за пипалата.

Потребителски аватар
BABY
магьосник в кухнята
магьосник в кухнята
Мнения: 494
Регистриран на: пет юни 13, 2008 9:46 am
:: 457 рецепти от BABY
:: 1598 снимки от BABY
Местоположение: ХАСКОВО
Контакти:

Мнение от BABY » съб апр 04, 2009 9:53 pm

Дали да не е накълцано месо вместо кайма,и обвито в було както казва Митака?
Не говори каквото знаеш,но знай винаги какво говориш!!


Отговори