Страница 2 от 2

Публикувано: вт ное 20, 2007 5:08 pm
от pepolina
Аз мисля, че плънката ти не трябва да е прекалено много. И е много важно и печенето при бутертестото. Изделията от него трябва да се пекат в предварително добре загрята фурна на 220 градуса, или аз ги пека на вентилатор на 190 градуса. Щом плънката ти не е много водниста трябва да стане. Готовото тесто предполагам като се размрази не го точиш и омесваш, а направо го режеш с остър нож, за да не се смачкват ръбчетата.
Пробвай още и да сложиш по - малко яйца в сиренето, ако ги правиш с яйце и сирене, или пък аз някога слагам и само извара без яйце и винаги се получават добре.
Дано съм била полезна-. Ако има още нещо съм насреща.

Публикувано: чет ное 22, 2007 4:11 pm
от neli.mag
Pepolina i jeni, много ви благодаря! Ще пробвам и с галета, и с яйца да видим как ще се получи.