Относно аспирина в готварството
Публикувано: пет ное 27, 2009 9:12 pm
УВАЖАЕМИ ПО-ДОБРИ ГОТВАЧИ ОТ МЕНЕ,
Често сам слушал да се използва аспирин при консервиране.Тогава продуктите не се стери...сте.../ниама да пиша думата,че да не направиа пак грешка /.Истина ли е това или не?
Вчера си смлиах малко чесан с оцет за супа и му сложих една таблетка стрит аспирин .Колко време мога да го сахраниа в такова састоиание?
Според мои познат лекар е много полезно да се иаде чесан-и срешту грип и срешту склероза.
Често сам слушал да се използва аспирин при консервиране.Тогава продуктите не се стери...сте.../ниама да пиша думата,че да не направиа пак грешка /.Истина ли е това или не?
Вчера си смлиах малко чесан с оцет за супа и му сложих една таблетка стрит аспирин .Колко време мога да го сахраниа в такова састоиание?
Според мои познат лекар е много полезно да се иаде чесан-и срешту грип и срешту склероза.