Страница 2 от 2

Публикувано: вт апр 13, 2010 3:28 pm
от i4eto3421
Аз съм повече за любителските снимки.Когато приготвя някоя рецепта от списание и тя е със професионална снимка резултатът в повечето случаи е провал/никога приготвеното от мен ястие неможе да изглежда така както е в списанието/.Съответно започвам да се ядосвам и т.н.А когато приготвя ястие със любителска снимка,моето става почти същото.Това ме радва и с радост споделям рецептата с мои познати.

Публикувано: ср апр 14, 2010 2:02 pm
от neli1100
Аз съм ЗА ЛЮБИТЕЛСКИТЕ снимки,защото там се усеща реалната идея на крайната цел и в подходящо настроение и индивидуални възможности можеш да прецениш до къде можеш да развиеш определена рецепта ,било то като вкус или декорация.Но смятам,че професионалните ти дават възможност да си доразвиеш собствената фантазия на домашни условия,няма нищо лошо да се стремиш към по-доброто независимо от резултата.
ДажЗА МЕН ПРОФИСИОНАЛНИТЕ СНИМКИ СА КАПКА ИДЕЯ И ПОГЛЕЖДАМ НА ТЯХ КАТО НА УЧЕБНИК,А НА ЛЮБИТЕЛСКИТЕ СЕ РАДВАМ СЪС СЪРЦЕТО СИ,ЗАЩОТО СЕ УЛАВЯ ЧУВСТВОТО НА ГОТВАЧА.
Даже смятам че в домашни условия се проявява по-голям професионализъм с подръчни материали и прибори да постигнеш въздействаш ефект,от колкото с професионални.