Страница 3 от 6
Публикувано: ср мар 24, 2010 7:06 pm
от tillia
Браво,naхos! Чудесен козунак се е получил!
А за сушилнята нямаш проблем - пускаш я, изсушаваш козунака и правиш предложените рецепти с изсъхнал козунак!
:P :lol:
Публикувано: пет мар 26, 2010 12:59 pm
от MUNA
радвам се че си доволна от центруфугата,много е вкусен нали.Ами особенно аз никога не бих излъгала това е изпробвано.
Публикувано: пет мар 26, 2010 3:33 pm
от naxos
Публикувано: съб мар 27, 2010 9:14 pm
от TANQ69
един козунак става на конци тогава когато се меси само в една посока това е главната практиказа козунаците в това сам сигорна
Публикувано: нед мар 28, 2010 10:16 am
от neli1100
naxos,поздравления и ти благодаря за укоражителните снимки,та ще пробвам и аз.Очаквайте резултати,само дано не са в другата тема:
,,провал в кухнята"
:oops:
Публикувано: нед мар 28, 2010 10:21 am
от neli1100
MUNA,реших да замеся козунака в центруфуга,но не разбрах,колко олио се слага в плика и с какво се запечатва,та да не излезе от плика?
Публикувано: нед мар 28, 2010 6:50 pm
от naxos
Аз ползвам плик на Кауфланд, слагам 1/2 чашка за кафе олио, усуквам здраво с тиксо, и го пускам на 700 оборота.
Публикувано: ср мар 31, 2010 11:04 pm
от lubopitka
Публикувано: пет апр 02, 2010 12:24 pm
от mimsi
Ех,че ме заинтригувахте с тази центрофуга!А по каква рецепта правите тестото?Може би няма значение?!
Публикувано: пет апр 02, 2010 5:09 pm
от Geri73
Здравеите момичета,това с пералната е много яко