Страница 3 от 6

Публикувано: ср мар 24, 2010 7:06 pm
от tillia
Браво,naхos! Чудесен козунак се е получил! :clap: А за сушилнята нямаш проблем - пускаш я, изсушаваш козунака и правиш предложените рецепти с изсъхнал козунак! :wink: :P :lol:

Публикувано: пет мар 26, 2010 12:59 pm
от MUNA
:clap: радвам се че си доволна от центруфугата,много е вкусен нали.Ами особенно аз никога не бих излъгала това е изпробвано.

Публикувано: пет мар 26, 2010 3:33 pm
от naxos
:D Радвам се, че влязох в темата и се зачетах. Сега вече ми е ясно, че баба ми е била права като казваше, че на козунака колкото повече "му трепериш" и му "се стягаш", толкова по-нестава. Вече два пъти го правя в центрофугата и то с течен подсладител. Сещам за поговорката: "Накарай мързеливия да работи, за да ти даде акъл" /нямам предвид теб и приятелката ти/. Много съм ти благодарна, че сподели ТАЙНАТА. :) :) :)

Публикувано: съб мар 27, 2010 9:14 pm
от TANQ69
един козунак става на конци тогава когато се меси само в една посока това е главната практиказа козунаците в това сам сигорна

Публикувано: нед мар 28, 2010 10:16 am
от neli1100
naxos,поздравления и ти благодаря за укоражителните снимки,та ще пробвам и аз.Очаквайте резултати,само дано не са в другата тема:
,,провал в кухнята" :D :( :oops:

Публикувано: нед мар 28, 2010 10:21 am
от neli1100
MUNA,реших да замеся козунака в центруфуга,но не разбрах,колко олио се слага в плика и с какво се запечатва,та да не излезе от плика?

Публикувано: нед мар 28, 2010 6:50 pm
от naxos
Аз ползвам плик на Кауфланд, слагам 1/2 чашка за кафе олио, усуквам здраво с тиксо, и го пускам на 700 оборота.

Публикувано: ср мар 31, 2010 11:04 pm
от lubopitka
Това с центофугата е направо невероятно :clap: :clap: :clap: . Аз за първи път чувам за такова месене :thumup: :thumup: :thumup:

Публикувано: пет апр 02, 2010 12:24 pm
от mimsi
Ех,че ме заинтригувахте с тази центрофуга!А по каква рецепта правите тестото?Може би няма значение?!

Публикувано: пет апр 02, 2010 5:09 pm
от Geri73
Здравеите момичета,това с пералната е много яко :thumup: :chef: