Меса в различни маринати, нарязани на тънко, мариноват се от предния ден, така че после върху скарата докато се опекат отвън, да са готови и вътре, а не да са сурови. Пилешки бутчета се слагат по-към края на грила, защото им е нужно повече време.
Зеленчуци на едри парчета, шишове от редуващи се меса на хапки и зеленчунци, шишовете е добре също да се мариноват, пък било и само в олио.
Освен това - риба.
Или приготвени в алуминиево фолио порции, които се слагат с фолиото на грила.
Добре е всички продукти да са в купи с капаци, от рода на тапъруейър например, за да могат да се транспортират лесно и да могат да се затварят по време на приготвянето, да не ги кацат мухи и други насекоми.
Салатите е най добре да са нарязани в различни купи, всеки зеленчук по отделно, дресингите също отделно. Така всеки може да си комбинира в собствената чиния.
Хлябът си го вземете нарязан, най-подходящи са според мен франзели, нарязани на шайби, и шайбите могат да се опекат на грила.
За десерта - най-практично е един десерт, приготвен в голяма купа (кисело мляко с плодове, крем и т.н.) или просто малки купешки десертчета, опаковани по отделно.
Напитките е добре да са в шишета и да се охладят силно преди пътуването, а да се пренесат с охладителни чанти.
Кафе в термос, малки купешки сметанки на порции са по-практични от една кутия конденсирано мляко например.
Пластмасови чинии, чаши, прибори са практични, но не всеки му е вкусно с тях, трябва сама да решиш.
Салфетки, торбички за отпадъците - друго не се сещам в момента.
Приятно прекарване и да направиш снимки