Изпичане на хляб и питки

Ако търсите рецепта, идея или съвет - тук е мястото, където да попитате
Отговори
2752039
майстор с шприц
майстор с шприц
Мнения: 1
Регистриран на: ср окт 15, 2008 8:41 pm
:: 2 рецепти от 2752039
:: 6 снимки от 2752039

Изпичане на хляб и питки

Мнение от 2752039 » вт авг 17, 2010 3:12 pm

От години си правя хляба в къщи и се получава наистина хубав и вкусен. Единственото нещо, което все още не зная е какво трябва да направя за да остане кората на хляба или питката гладка и опъната и след като го извадя от фурната. Всичко е както трябва, но като изкарам хляба или питката от фурната и след като изстине, коричката се напуква леко и изглежда като леко намачкана. Споделете опита си и пишете подробни обяснения! Благодаря ви предварително![/b]


Отговори