Публикувано: нед ное 28, 2010 10:47 pm
ПАНИРАНИ ШНИЦЕЛИ
Нарязва се месото напреко на тънки пържоли,които се начукват с чук.
Осоляват се.После се овалят в брашно.Всяка пържолка се потапя в разбити яйца и се оставя така,в дълбоката купа да покисне хубаво.През това време си приготвяме тиган(с незалепващо покритие),слагаме олио да се сгорещи и започваме да ги пържим пържолите от 2 страни до златисто.Месото става мн. крехко и може да се яде дори студено.ЗАБЕЛЕЖКА: пържолката е мн. тънка.колкото нокът.
Нарязва се месото напреко на тънки пържоли,които се начукват с чук.
Осоляват се.После се овалят в брашно.Всяка пържолка се потапя в разбити яйца и се оставя така,в дълбоката купа да покисне хубаво.През това време си приготвяме тиган(с незалепващо покритие),слагаме олио да се сгорещи и започваме да ги пържим пържолите от 2 страни до златисто.Месото става мн. крехко и може да се яде дори студено.ЗАБЕЛЕЖКА: пържолката е мн. тънка.колкото нокът.