Страница 2 от 2

Публикувано: пон апр 27, 2009 8:10 pm
от Kurtni
Аз съм ги яла пържени с лук, след естествено сваряването .. стават много хубави ама точно как се правят нямам представа , не ги правих аз :oops:

Публикувано: пон апр 27, 2009 8:11 pm
от Kurtni
gerganald написа:охлювите за които пишете предполагам са без черупката?
Тези за които аз писах лично са без черупката... те само глупавите испанци тук ги готвят с черупките тей че предполагам и за останалите става дума са без черупката :D

Публикувано: пон апр 27, 2009 9:49 pm
от reni55
gerganald написа:охлювите за които пишете предполагам са без черупката?

Да! Охлювите се почистват,измиват и сваряват - тогава се готвят.

Публикувано: вт апр 28, 2009 12:18 pm
от kedi
В момента ги варя в подсолена вода и смятам да ги сготвя с ориз на фурна.Правила съм ги много пъти-става като воденички с ориз :thumup:

Публикувано: вт апр 28, 2009 12:35 pm
от na_tali
Нашият кръстник приготвя охлювите с доматен сос и стават много хубави! :chef:

Публикувано: вт апр 28, 2009 2:20 pm
от reni55
Kedi, горещо ти препоръчвам тази рецепта Мусака от охлюви

Публикувано: вт апр 28, 2009 5:53 pm
от vesi_rn
Панирани охлюви и охлюви с ориз!