Съпругът ми днес ходи да купи шкембе за шкембе чорба и видял телешко сърце, но не знаем как да го приготвим / не е купил / .
Ако някой е готвил такова чудо моля дайте рецепта!
Благодаря
как се готви телешко сърце
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 101
- Регистриран на: нед дек 16, 2007 2:25 pm
- :: 744 рецепти от korneliq
- :: 388 снимки от korneliq
Приготвям го панирано. Първо се сварява/може и в тенджера под налягане за 20 мин./, после се нарязва на парчета около 1 см дебели-те стават като шайби- и топиш в яйце, галета,яйце...и мяташ в тигана. После може вместо сол, да се поднесе със соев сос....става супер. Пробвай, надявам се да ви хареса. Приятен апетит!!!
- reni55
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1188
- Регистриран на: ср юни 25, 2008 7:49 pm
- :: 227 рецепти от reni55
- :: 321 снимки от reni55
- Sirena
- магьосник в кухнята
- Мнения: 3898
- Регистриран на: пет юли 11, 2008 8:31 pm
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
- Местоположение: Варна
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 4
- Регистриран на: съб яну 12, 2008 6:32 pm
Подобре става ,ако се направи сушено става като кайзер.
- tsura_78
- магьосник в кухнята
- Мнения: 616
- Регистриран на: пет окт 24, 2008 10:59 pm
- :: 50 рецепти от tsura_78
- :: 77 снимки от tsura_78
- Местоположение: MADRID и Плевен