Страница 1 от 1

как се готви телешко сърце

Публикувано: пет юли 25, 2008 10:42 pm
от reni55
Съпругът ми днес ходи да купи шкембе за шкембе чорба и видял телешко сърце, но не знаем как да го приготвим / не е купил / .
Ако някой е готвил такова чудо моля дайте рецепта!
Благодаря :!: :!: :!:

Телешко сърце

Публикувано: съб юли 26, 2008 9:31 pm
от korneliq
Приготвям го панирано. Първо се сварява/може и в тенджера под налягане за 20 мин./, после се нарязва на парчета около 1 см дебели-те стават като шайби- и топиш в яйце, галета,яйце...и мяташ в тигана. После може вместо сол, да се поднесе със соев сос....става супер. Пробвай, надявам се да ви хареса. Приятен апетит!!!

Публикувано: съб юли 26, 2008 10:57 pm
от reni55
Корнелия, благодаря ти много! Това сигурно ще изпие много бира....

Публикувано: пет авг 15, 2008 9:25 pm
от Sirena
След като сваря сърцето в тенджера под налягане го готвя както се прави кавърма кебап от свинско месо. Освен с телешко става и със свенски сърцал Да ви е сладко!

за телешкото сърце!

Публикувано: чет ное 06, 2008 5:33 pm
от sashko
Подобре става ,ако се направи сушено става като кайзер.

Публикувано: нед ное 09, 2008 3:14 pm
от tsura_78
Аз телешките сърца освен на пастърма не съм ги правила нищо друго. :cry: :?: