Moje li nqkoi da mi pomogne sys syvet!
Zgotvih edin bob, oba4e ne6to ne se svari dobre,
sosa stana perfekten,zelen4ucite sa dobre ovreli i za da ne prevryt boba mi ostana leko hrupkav.
Kakvo da napravq
molq vi za syvet
-
- ентусиаст с миксер
- Мнения: 2
- Регистриран на: ср авг 13, 2008 9:31 pm
- :: 1 рецепти от nadin
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 101
- Регистриран на: нед дек 16, 2007 2:25 pm
- :: 744 рецепти от korneliq
- :: 388 снимки от korneliq
Здравей Надин :lol:
Не се притеснявай с неуврелия бобец. В Родопите имат една рецепта - препържен боб. След като го сготвят, го намачкват леко с вилица, изсипват го в тава, заливат го със запръжка от малко олио, 1-2 супени лъжици брашно и 1 супена лъжица червен пипер / може и леко лют / и го пъхат във фурната да се позапече. Става невероятно вкусе - остава на мазнина и се топи в устата. Пробвай - няма да съжаляваш и кажи резултата после. УСПЕХ !!!
Не се притеснявай с неуврелия бобец. В Родопите имат една рецепта - препържен боб. След като го сготвят, го намачкват леко с вилица, изсипват го в тава, заливат го със запръжка от малко олио, 1-2 супени лъжици брашно и 1 супена лъжица червен пипер / може и леко лют / и го пъхат във фурната да се позапече. Става невероятно вкусе - остава на мазнина и се топи в устата. Пробвай - няма да съжаляваш и кажи резултата после. УСПЕХ !!!
-
- ентусиаст с миксер
- Мнения: 2
- Регистриран на: ср авг 13, 2008 9:31 pm
- :: 1 рецепти от nadin
blagodarq za syveta,
sega 6te probvam tazi rodopska recepta i dano stane.
posle 6te pisha pak
sega 6te probvam tazi rodopska recepta i dano stane.
posle 6te pisha pak
- desislawa
- магьосник в кухнята
- Мнения: 88
- Регистриран на: ср яну 28, 2009 8:05 pm
- :: 47 рецепти от desislawa