Страница 1 от 2

эаливка эа мусака

Публикувано: вт сеп 02, 2008 8:21 am
от zoi4ka
Добро утро на всички,ако някои энае как се прави эаливка эа мусака моля да пише.

Публикувано: вт сеп 02, 2008 5:29 pm
от sumer
Аз я правя с яйце,кисело мляко и много малко брашно.

Публикувано: вт сеп 02, 2008 5:54 pm
от Pavel
И аз да се включа - на всяка манджа мерудия :)

sumer е права, кисело мляко и яйца - според мен отношението е горе-долу кофичка кисело мляко на 2-3 яйца и малко брашно. Може и подправки да се сложат - чубрица, къри или каквото ви харесва.

Публикувано: вт сеп 02, 2008 6:00 pm
от sve_georgieva
Здравейте, тази вечер ще изпеча пилешки бутчета и за гарнитура ще приготвя пържени картофи със салатка.

Публикувано: ср сеп 03, 2008 3:25 pm
от reni55
Заливката я правя много лесно с магическия миксер:
1-2 яйца + 2 с.л. брашно + 1 коф.к.лмяко + сол + черен пипер.

Публикувано: чет сеп 04, 2008 11:31 am
от Sirena
Моята заливка е като на Рени, но с прясно мляко.

Публикувано: чет сеп 04, 2008 2:03 pm
от magi71
Здравейте, аз я правя и в двата варианта. Когато е с кисело мляко слагам малко содичка да бухне. :wink:

Публикувано: нед сеп 21, 2008 6:21 pm
от moleriq
много ми харесва заливката на мусаката :P :P :P

Публикувано: чет сеп 25, 2008 9:36 pm
от vasseto
аз ще ти предложа трети вариант:) - правиш сос бешамел със гъстота малко повече от палачинково тесто и заливаш мусаката:)

Публикувано: чет сеп 25, 2008 9:44 pm
от reni55
O-o-o имаме нов член на форума!
Добре дошла Веси :!: Надявам се да се чувстваш тук като у дома си...
Радвам се,че идват нови хора с нови ИДЕИ :!: :!: :!:
Чакаме твоите рецепти!