марина за пилешко
-
- аматьор с виличка
- Мнения: 1
- Регистриран на: пон сеп 03, 2007 3:37 am
марина за пилешко
Търся рецепта как се маринова пилешко месо.Яла съм в много ресторанти включително и китайски ,пилешкото месо е меко като донапрен, като гъба без значение дали ми го сервират пържено или на пържола .Аз мисля ,че го слагат в някаква марина.Някой ако може да ми помогне.Благодаря предварително!
- vg
- Администратор
- Мнения: 553
- Регистриран на: съб авг 04, 2007 11:07 am
- :: 3362 рецепти от vg
- :: 218 снимки от vg
Здравей,
на сайта има няколко рецепти в които се маринова пилешко месо, ето ги:
Пиле Табака
Чеснови пилешки филенца
Пиле по Френски
Сигурно има и много други варианти - зависи какво се прави след това с месото например.
Не се страхувай да експериментираш Успех!
на сайта има няколко рецепти в които се маринова пилешко месо, ето ги:
Пиле Табака
Чеснови пилешки филенца
Пиле по Френски
Сигурно има и много други варианти - зависи какво се прави след това с месото например.
Не се страхувай да експериментираш Успех!
Екипът на "Веселият Готвач"
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 9
- Регистриран на: вт авг 28, 2007 12:52 am
- :: 49 рецепти от jufa
- :: 70 снимки от jufa
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 17
- Регистриран на: пет авг 24, 2007 10:41 am
- :: 69 рецепти от ivka
- :: 32 снимки от ivka
natali,пробвай тази марината:
1 кофичка кисело мляко;
5 с.л соев сос;
5 счукани скилидки чесън;
1 с.л олио;
1/2 ч.л канела;
1/2 ч.л черен пипер;
2 с.л мед
Маринатата може да се използва освен за пилешко и за крехко свинско или телешко месо,като месата трябва да престоят минимум 6 часа.Пържолите се пържат в тиган за кратко време.
1 кофичка кисело мляко;
5 с.л соев сос;
5 счукани скилидки чесън;
1 с.л олио;
1/2 ч.л канела;
1/2 ч.л черен пипер;
2 с.л мед
Маринатата може да се използва освен за пилешко и за крехко свинско или телешко месо,като месата трябва да престоят минимум 6 часа.Пържолите се пържат в тиган за кратко време.
- georgi_mirchev
- готвач с точилка
- Мнения: 4
- Регистриран на: пет дек 28, 2007 8:52 pm
- :: 2 рецепти от georgi_mirchev
400 гр кетчуп
200 гр соев сос
3 скалитки чесан
1 цупена лажица вегета
сол
черен пипер
смесваш сичко и го пасираш до получаване на хомогена смес
после месото триабва да седи вав сместа от 6-8 часа
слет това е готово за печене; аз препорачвам то да е на скара
200 гр соев сос
3 скалитки чесан
1 цупена лажица вегета
сол
черен пипер
смесваш сичко и го пасираш до получаване на хомогена смес
после месото триабва да седи вав сместа от 6-8 часа
слет това е готово за печене; аз препорачвам то да е на скара