И аз така я правяVida написа:Моят начин е като на Деси,Жълтък+кисело мляко,слагам от супата 1черпак и после я изсипвам в супата,не ми се е пресичало никога!
Застройка за супа
- Slivnica
- майстор с шприц
- Мнения: 50
- Регистриран на: вт юли 28, 2009 9:07 pm
- :: 3 рецепти от Slivnica
- :: 1 снимки от Slivnica
- irinchicata
- магьосник в кухнята
- Мнения: 342
- Регистриран на: ср авг 12, 2009 10:51 am
- :: 49 рецепти от irinchicata
- :: 187 снимки от irinchicata
Най-лесно се застройва с готварска сметана.дори врящата супа става страхотна и с цвят който хваща окото.Иначе разбиваш яйцата,добавяш кисело мляко и малко брашно.Слагаш на котлона и бъркаш постоянно докато започне да припарва леко сместа(опитваш с пръст).Отдръпваш от котлона и започваш да прибавяш от супата-в началото по малко,после повече-докато стигнеш половината от супата(защото по-надолу е по гореща заради продуктите в нея).Връщаш в тенджерата с незастроената супа,разбъркваш и готово )
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 47
- Регистриран на: нед май 31, 2009 10:14 am
- :: 31 рецепти от lqna
- :: 85 снимки от lqna
- PassionFlower
- магьосник в кухнята
- Мнения: 158
- Регистриран на: нед май 17, 2009 7:12 am
- :: 352 рецепти от PassionFlower
- :: 1554 снимки от PassionFlower
- Местоположение: Стара Загора
- Контакти:
За да не се пресича супата,в съда,където е яйцето за застройката се слагат 3-4с.л студена вода и малко оцет,след това се добавя млякото и се разбърква.Супата няма да се пресече,та дори и да е вряла.
http://rusianamihailova.blogspot.com.es/