Страница 3 от 3

Публикувано: чет юли 30, 2009 1:29 pm
от Slivnica
Vida написа:Моят начин е като на Деси,Жълтък+кисело мляко,слагам от супата 1черпак и после я изсипвам в супата,не ми се е пресичало никога!
И аз така я правя :)

Публикувано: вт окт 20, 2009 9:38 am
от irinchicata
Най-лесно се застройва с готварска сметана.дори врящата супа става страхотна и с цвят който хваща окото.Иначе разбиваш яйцата,добавяш кисело мляко и малко брашно.Слагаш на котлона и бъркаш постоянно докато започне да припарва леко сместа(опитваш с пръст).Отдръпваш от котлона и започваш да прибавяш от супата-в началото по малко,после повече-докато стигнеш половината от супата(защото по-надолу е по гореща заради продуктите в нея).Връщаш в тенджерата с незастроената супа,разбъркваш и готово ;))

Публикувано: чет яну 14, 2010 3:05 pm
от lqna
ПОСЛУШАЙ -milniq, :thumup:

zdr

Публикувано: пон яну 18, 2010 3:23 pm
от PassionFlower
За да не се пресича супата,в съда,където е яйцето за застройката се слагат 3-4с.л студена вода и малко оцет,след това се добавя млякото и се разбърква.Супата няма да се пресече,та дори и да е вряла.