Страница 2 от 2

Публикувано: съб май 23, 2009 12:44 pm
от reni55
Веси, каква е тази подправка за дреболии?

Публикувано: съб май 23, 2009 1:44 pm
от eledra
:eek: Момичета,давате страхотни идеи. :clap: Понякога,когато имам повече време пържа тиквичките потопени в смес от брашно - 1 част,галета -2 части и водичка,колкото да стане рядка кашичка.Слагам и малко черен пипер и сол на вкус.Стават доста хрупкави.Опитайте! :cook:

Публикувано: съб май 23, 2009 2:19 pm
от reni55
Ето ги как изглеждат тиквичките във фурна.
А колко са хрупкави......

Изображение

Публикувано: съб май 23, 2009 3:30 pm
от desislava76
Ау Ренииии,страхотно изглеждат.Браво на тебе.Ако може-сподели как точно ги направи.

Публикувано: съб май 23, 2009 4:05 pm
от reni55
Деси, идеята за печене във фурна я взех от Краси (друг сайт).
А самите тиквички си ги правя по моя си начин, който описах по-горе.
Оваляните тиквички се подреждат керемидообразно в намазнена тава, отгоре се поливат с олио и се пекат на силна фурна.
Вече само така ще ги правя, вместо да се потя над тигана......в тези жеги!

Публикувано: съб май 23, 2009 4:16 pm
от Aliana
Това с фурната е супер алтернатива! Браво!