Страница 1 от 1

Спасяване на ястия

Публикувано: вт юли 28, 2009 6:14 pm
от Aliana
Знае ли някой, дали веднъж опеЧен кекс или блат за торта, може да бъде "доопеЧен, след като е изстинал веднъж? Или баница, или тутманик....

:? :? :? :? :?


Благодаря ви!


:) :) :)

Re: Спасяване на ястия

Публикувано: вт юли 28, 2009 8:17 pm
от SweetyPie
Aliana написа:Знае ли някой, дали веднъж опеЧен кекс или блат за торта, може да бъде "доопеЧен, след като е изстинал веднъж? Или баница, или тутманик....

:? :? :? :? :?


Благодаря ви!


:) :) :)
Баница и тутманик може да се доопече.За кекс мисля ,че нищо няма да стане.
Освен да го нарежеш на филийки (ако е възможно) и да го опечеш така.А после да направиш нещо като торта с някакъв крем,а парчетата като блат. :)

Публикувано: вт юли 28, 2009 8:36 pm
от Aliana
Благодаря ти! :)

Това с кекса взех да го проумявам, заради набухвателя сигурно няма да стане. :oops: Ама а де, не помислих предварително...

Ако знаеш само,колко баници са ми оставали вътре сурови! Не съм знаела да ги доопека, мислех - веднъж като я извадя и край, няма втори шанс.

Благодаря ти много!!!

:flow1: :flow1: :flow1:

Публикувано: пет юли 31, 2009 11:11 pm
от tillia
Допичала съм и кекс. Е, не става като "нормално" опечен, но понеже у дома се обичат сладките неща, не се изхвърля. Но за гости не е. :hungry:

Публикувано: съб авг 01, 2009 9:08 am
от Vida
Кекс съм допичала на слаба фурна и стана,не мн хубав но все пак ставаше.

Публикувано: пет авг 21, 2009 5:49 pm
от magi71
Пробвала съм да допичам, но няма ефект и затова си измислих Пудинг от кекс и банан

Публикувано: ср авг 26, 2009 12:25 pm
от Aliana
Маги, браво на теб! Разгледах рецептата и ми хареса много! :)