Непоносимост към яйца
- neli.mag
- магьосник в кухнята
- Мнения: 138
- Регистриран на: пон авг 06, 2007 12:26 pm
- :: 33 рецепти от neli.mag
- :: 136 снимки от neli.mag
- Местоположение: Кърджали
- Aliana
- магьосник в кухнята
- Мнения: 1613
- Регистриран на: нед дек 14, 2008 6:14 pm
- :: 625 рецепти от Aliana
- :: 2132 снимки от Aliana
- Местоположение: Cologne
- Контакти:
Деси, днес направихме твоя кекс, т.е. снаха ми го направи. Стана много хубав, децата - и малките, и големите - искаха да го нападнат веднага, едва го спасихме да изстине. Чакането си струваше.
После дойдоха и приятелки на гости - и на тях им хареса.
Струва ми се, че ще е и идеален блат за торта
Благодаря за рецептата от нас шестица
После дойдоха и приятелки на гости - и на тях им хареса.
Струва ми се, че ще е и идеален блат за торта
Благодаря за рецептата от нас шестица
www.facebook.com/artandhobby
-
- магьосник в кухнята
- Мнения: 51
- Регистриран на: вт дек 04, 2007 8:46 pm
- :: 12 рецепти от SweetyPie
- :: 12 снимки от SweetyPie
- Местоположение: някъде
Освен в заливките и застройки,например в картофени кюфтета ,кюфтета от кайма.За печива например солени мъфини или кекс слагам точно ябълково пюре(продава се натурално ,което не е сладко) ,аз и него използвам и за сладкишите.В разни питки ,хлебчета просто не слагам яйца ,а увеличавам течноста.Aliana написа:Благодаря ви, момичета, за усилията и за рецептите!
Ще ги пробвам, със сигурност.
Суити, за ябълковото пюре разбрах, но за нишестето - в солените печива ли го слагаш или например в заливки или застройки?
Звучи много лесно да се замества по този начин, така че ще пробвам.
Много ви благодаря отново!
Поздрави!
В началото докато свикна не ми беше много лесно ,но вече свикнах и ми е лесно.