Страница 14 от 22

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб фев 18, 2012 6:00 pm
от magi12311
Благодаря за кафето Вира Има нужда човек да поседне с добра и приятна компания на чаша кафе :wink:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб фев 18, 2012 8:27 pm
от dianakatou
Добър вечер, и от мен! Събота вечер ,малко музикаhttp://www.youtube.com/watch?v=TN3H99Y2gvQ&feature=related приятна почивка! много ми е трудно на кирилица :cursing: помощ :? :eeek:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб фев 18, 2012 8:30 pm
от magi12311
Диана не се притесняваи с кирилица с повече практика сте се научиш.Пожелавам ви лека и спокоина вечер на всички :love: :yawn:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: съб фев 18, 2012 10:47 pm
от dianakatou
МАГИ12311,БЛАГОДАРЯ.ИМАШ ПРАВО,ОПИТАХ СЕ ДА ДОБАВЯ НЯКОЛКО СНИМКИ,ПРЕДПОЛАГАМ,4Е ПЪРВО СЕ ОДОБРЯВАТ ,ЩЕ ПОКАЖЕ ... :) :thumbsup:

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: нед фев 19, 2012 9:13 am
от Makaweli
Изображение

[youtube]http://youtu.be/n7Va7AgSyiE[/youtube]

Добро утро :)

На Месни заговезни, през тази година на 19 февруари, (винаги в неделя 8 седмици преди Великден) се подготвя богата трапеза с месни ястия. Най-често се приготвя варена кокошка и се яде месо, защото това е последният ден, в който то е разрешено преди началото на Великите пости. Традиционно се приготвят и свинско с кисело зеле, сарми с месо, баница с масло или месо, свинско месо с булгур или нахут.

В различните краища на България Месни заговезни са наричани по различен начин – Месна заговезна, Малки заговезни, Месници, Кокошкини пустове, Месно запущоване.

Хубав ден на всички Изображение

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: нед фев 19, 2012 9:32 am
от ivkaa75
Добро утро :) ,
Бони :hug:,
с пожелание за чудесна неделя и отлично настроение!
Изпълнете сърцата си с доброта, усмивка да озарява лицата ви
и много поводи да се чувствате щастливи и удовлетворени!

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: нед фев 19, 2012 1:30 pm
от ivkaa75
Днес се навършват 139 години от обесването на Апостола на Свободата - Васил Левски! Поклон пред паметта му!

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: нед фев 19, 2012 1:57 pm
от gigi.2000
Здравейте и от мен! Аз имам новина: Ще работя в магазина на фирмата в Русе, в който се продават дрехи-различни, свежи и кокетни.
Може би ви звучи като реклама, но аз съм много щастлива, защото моделите са правени от колектива, и са творени с мерак и любов.
В магазина ще има машина и оверлог, и работна маса, така че освен че ще обслужвам клиенти, ще мога и да правя дрехи :thumbsup: .
Неприятната част е, че цехът в Щръклево се затваря, и съответно се разделям с колежките...А бяхме невероятен колектив! Както
казва шефката: "вие сте хора, брани на ръка". Но пък им остава възможността да шият надомно, и така моите угризения на съвестта,
че съм ги изоставила, понамаляват :ooppss: .

При новото работно време пак няма да имам възможност да идвам често при вас. През седмицата ще се наложи да караме на аламинути,
така че ще черпя вдъхновение от Съкровищницата на Веселия готвач, и ще ви чета :wink: ,и когато мога- ще пиша...

Ако някоя от вас има желание да разбере къде се намира магазинът-да ми пише на лични. Да не прекалявам с рекламата :wink: ...

Чао засега, момичета. Желая ви смях и любов :hug: !

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: нед фев 19, 2012 5:25 pm
от magi12311
Браво мила честита нова работа .Успех и спокоина да си .Не се обвиняваи ,и колежките ти ще намерят нещо да работят

Re: Как тече денят на Веселите готвачи?

Публикувано: пон фев 20, 2012 7:17 am
от Makaweli
Изображение

[youtube]http://youtu.be/MBVPiJvw3VA[/youtube]

Добро утро :)

Иве, чудесно се подреждат нещата около теб - ЧЕСТИТА НОВА ПОЗИЦИЯ В РАБОТАТА :clap: Нали е при същия работодател - това си е повишение. Нека е успешно и да имаш много клиенти :hug:

Небето розовее приятно - дано да е слънчево днес. Вчера чак следобед пекна, през останалото време беше мъгливо.

Хубав ден и успешна нова седмица Изображение