Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Публикувано: пет окт 12, 2012 8:52 am
Didurana аз съм замразявала във форми за лед, месо с малко бульонче.После слагам при врящите зеленчуци и пюрирам.Няма никаква разлика във вкуса.Това е моето мнение и аз така съм правила.Започнах със зеленчуковите пюрета и чак след това се запознахме със сладкият вкус на плодовите .Ще си намеря любимата тетрадка и ще се постарая когато имам време да споделям рецепти.
Може да направиш и по големи количества/пр.4-5 бурканчета/с готово пюре,стерилизираш и държиш в хладилника.
Може да направиш и по големи количества/пр.4-5 бурканчета/с готово пюре,стерилизираш и държиш в хладилника.